22 augustus 2009

Kraft Bags, Little Yellow Bicycle Autumn Bliss en meer

Hoewel het zonnetje weer tevoorschijn is gekomen na een dagje vakantie, druppelen de nieuwe scrapspullen in onze webwinkel ook langzaamaan binnen. En deze nieuwe spullen zijn de afgelopen dagen nieuw binnen gekomen:

Deze kraft bags van Daisy Bucket zijn ideaal voor het geven van een cadeautje, zoals snoepjes of zelfgebakken koekjes. Je kunt ze tevens naar hartelust versieren met dessinpapier, embellishments etcetera. Dat is nog eens een leuke en persoonlijke cadeauverpakking! Ze gaan per stuk en zijn er zowel mét als zonder venster.

Verder heeft Little Yellow Bicycle een prachtige herfstlijn uitgebracht: Autumn Bliss. Met zeer warme kleuren. De Autumn Bliss clear cuts staan al online in de webwinkel, en later vandaag ga ik ook de (journaling) die-cuts uit deze serie online zetten.

Verder is deze schattige ijsbeer stempel uit de Imaginisce Polar Expressions serie ook binnen gekomen. Het beertje is, als zeg ik het zelf, onwijs lief en zeer geschikt voor bijvoorbeeld op een kerstkaart.

En tenslotte zijn er weer nieuwe sheers van Maya Road: de Log cards. Perfect om een paar anekdotes bij een foto op te noteren bijvoorbeeld.

3 opmerkingen:

Your comments make my day! Thank you!