22 augustus 2009

Naar school

Ik heb een tweede layout gemaakt voor de My Creative Scrapbook layout wedstrijd. Omdat het thema-vrij is, kon ik scrappen zoals ik dat wilde zonder me te houden aan een bepaalde sketch, thema of kleur. Deze layout gaat over de eerste schooldag (nou ja, peuterspeelzaal eigenlijk) van mijn kleine nichtje. Ze zag er zo erg naar uit, en vind het nog steeds super om naar 'school' te gaan.

I made a second layout for the My Creative Scrapbook layout contest. Because it's theme-free, I could scrap the way I want without being sticked to a sketch, a theme or a color. This layout is about the first day my little niece went to school (kindergarten). She was so much looking forward to this day, and she still totally loves it to go to 'school'.

De basis is een vel zwarte cardstock, waar ik het midden uit heb gesneden: dat werkt papierbesparend, aangezien je enkel de buitenste rand nodig hebt voor deze layout. Hierop heb ik een compositie geplakt van verschillende vellen Basic Grey Lemonade papier. Ze zijn allemaal aan de hoekjes rond afgeknipt en aangezet met inkt. De foto's zijn omlijnd met IDenty-pen en in het midden opgeplakt. De titel heb ik gemaakt met thickers, die versierd zijn met dotjes Liquid Pearls, en waarnaast ik twee 'grand adhesions'-stickers van K&Company heb geplakt. Voor de journaling heb ik twee October Afternoon journal cards naast elkaar opgeplakt. De haakjes zijn versierd met Stickles, en het kaartje rechts op de layout heb ik tevens voorzien van een datum, gemaakt van Tiny Alpha Stickers. Naast de journal card heb ik dit kersje geplakt. Vervolgens heb ik over de breedte van de layout twee verschillende linten (Bo Bunny) aan elkaar vast geknoopt. De layout is afgemaakt met linksonder en rechtsboven drie kleine strass steentjes.

11 opmerkingen:

 1. mooie lay-out! Mooie kleuren ook. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige layout is het geworden en wat heb je mooie kleuren gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is superleuk geworden zeg. Ik vind dit steentje op de letters ook zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige lootj, lekker koppie heeft je nichtje, de kleuren zijn weer super meis.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden en ja die steentjes op je letters zijn heel gaaf.En bij jullie is de vakantie natuurlijk weer voorbij baahhhh.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze Lo heel mooi Romy!Leukook hoe je dat met dat lint hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke layout is het geworden zeg.. wowie.. heel leuk al die laagjes papier en ook die kersjes als extra detail!!!!
  Hele fijne zondag verder!
  XX
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke lay-out, Romy. Erg leuk met dat BG papier gecombineerd met zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb net eens jou layouts bekeken en vindt ze echt mooi.. Hopelijk komen er nog veel meer, zodat ik nog veel layouts van jou kan bewonderen. Je laatste layout is zeker en vast ook heel leuk, die kleuren vindt ik fantastisch.
  Nog veel succes met het scrappen!
  Gr Charlot

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig gedaan en wat een schattige foto's! Het totaalplaatje klopt helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!