31 augustus 2009

Only silence

Mijn broertje, Joeri, is altijd bezig met allerlei dingen: BMXen, skaten... Hij is een echte jongen, staat nooit stil om gewoon even te genieten van de stilte en de natuur. Maar in Zwitserland heb ik deze foto van hem kunnen nemen, starend naar het meer. Er is alleen maar stilte... Ik wilde deze foto zo graag scrappen. De foto heb ik in Picasa bewerkt: de hele foto is sepia, op Joeri zelf na. De layout die ik ermee heb gemaakt is mijn derde deelname voor de My Creative Scrapbook aniversary contest.

My little brother, Joeri, is always busy with all kind of things: BMX, skating... He's like a real boy, never standing still to just enjoy the silence and nature. But in Swiss I took this picture of him, stairing at a lake. There is only silence... I so wanted to scrap this picture. I edit this picture in Picasa: the whole background is sepia, only Joeri is in colour. The layout I made with it is my 3d participation for the My Creative Scrapbook aniversary contest.

De basis is een vel 7 Gypsies Gypsy Market papier. Het engeltje rechtsbovenaan wilde ik extra laten opvallen. Ik heb de blaadjes, toeter en rok dan ook voorzien van een laagje Diamond Glaze. Verder heb ik er de tekst Stairing (gemaakt van Carolee's Creations stickertjes) bij geplakt, en de vleugels versierd met dotjes Liquid Pearls. De foto heb ik eerst omlijnd met IDenty-pen en vervolgens dubbel gemat: op Gypsy Market papier en op zwarte cardstock. Beide vellen zijn aan de randen voorzien van een border met mijn Fiskars border punch. Als hartje van de bloemetjes in die border, heb ik telkens een dotje Liquid Pearls gezet. Vervolgens heb ik een bruin stuk dessinpapier voorzien van een ander soort border, en aan de randen hiervan twee stukken Prima. Clearly IOD Tape geplakt. Dit stuk papier heb ik naast de foto met matten geplakt. De witte bloem is een Prima. Artistry Flower (uit setje nummer 2), waarop ik een vlinder (geknipt uit BG Ambrosia papier) heb geplakt. De vlinder is voorzien van een beetje Stickles, net als de bloem. Onder de bloem heb ik tevens twee Prima. Artful Leaves geplakt, samen met twee delen van strass swirls en twee Prima. Sprites Flowers. Tenslotte heb ik een titel gemaakt van Thickers, die versierd zijn met dotjes Liquid Pearls, en rub-ons (de tak en vogel, en de bloemenrank bovenaan), die van de Blokker komen.

10 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie foto zeg, goed gedaan dat bewerken.
  Je lootje is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit papier super! Heel mooie lo en knappe foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WHOW!!! Heel erg mooi zeg!!! En zeker omdat deze foto dan ook een beetje bijzonder is!
  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Romy! Ik ben helemaal weg van de border die je gemaakt hebt! Weet je toevallig de naam van die pons?

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave lo en wat een kleuren. Heel erg mooi!!


  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wowwwwwwww heel mooi gemaakt en de foto is ook geweldig....beetje shabby ook.
  gr,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooow!! Ik vind hem echt geweldig geworden!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wat mooi,en dat papier schitterend .

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woh, wat een schitterende lay-out. Het is altijd geweldig te zien dat jij met de meest uiteenlopende designpapier goed uit de voeten kunt! Way to go, girl!! You rock!
  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig! Wat een mooie lo!
  De foto vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!