15 augustus 2009

Twee awards

Wauw, ik ben weer verwend met twee awards. Ik vind het zo leuk om awards te krijgen, toch een soort blijk van waardering voor je blog. Heel erg bedankt, Lean en Manon!!

Deze eerste award heb ik van Lean gekregen. Haar stijl is zo uniek: ze maakt veel gebruik van stofjes en op al haar scrapsels is zo onwijs veel te zien aan prachtige details. Ik wil niet weten hoe lang zij met een layout bezig zal zijn, ik denk dat iedere layout een project van een paar dagen is. Maar wel o zo mooi! Heel erg bedankt voor je award, Lean!

En deze award kreeg ik van Manon. Haar werk is meestal enorm kleurrijk; echt een lust voor het oog. Bovendien is ze ook erg goed in stempelen en kan ze de afdrukjes prachtig inkleuren. Iets waar ik alleen maar waardering voor heb, want stempelafdrukjes inkleuren ben ik totaal níet goed in. Ook jij heel erg bedankt voor je award, Manon!! De opdracht bij deze award is om vijf van je favoriete dingen in een top 5 te zetten. Nou, hier komt 'ie (in willekeurige volgorde): *Met mijn nichtje Naomi bezig zijn. Zij geniet van de meest kleine dingen, zoals besjes plukken en dan in de sloot gooien. Het is heerlijk om haar bezig te zien, en natuurlijk stiekem ook om daar foto's van te maken (als een echte paparazzi, haha). *Bezig zijn met mijn webwinkel; spulletjes inkopen, verkopen, bestellingen klaarmaken. Ookal heb ik het af en toe superdruk door mijn webwinkel, toch vind ik het heerlijk om ermee bezig te zijn. Het is ook heel fijn om in feite eigen baas te zijn; niemand die zegt dat ik nu mijn bed uit moet om aan de slag te gaan, niemand die mijn loon bepaald. *Natuurlijk scrappen en scrapkaarten maken! Ik heb in mijn leven al zoveel creatieve dingen gedaan, maar stopte er altijd na een tijdje mee. Maar scrappen is gewoon helemaal mijn ding. Als ik 's ochtends opsta, krijg ik ideetjes voor een layout. Als ik dan naar school ga, gaat het al heel erg kriebelen. Wanneer ik weer naar huis fiets, ben ik in mijn hoofd al helemaal een layout in elkaar aan het fröbelen en wanneer ik eindelijk thuis ben, ben ik niet meer te stoppen en ga ik aan de slag. Scrappen is echt een verslaving en een deel van mijn leven geworden. *Fietsen en even alles om je heen vergeten, genieten van de natuur, de vlindertjes...zelfs de geur van koeienmest ruikt ineens lekker als ik aan het fietsen ben:0) *Heerlijk vind ik het ook om via mijn blog en andere blogs kennis te hebben gemaakt met een aantal onwijs lieve mensen, en contact met hen te hebben. Ik ben een vrij verlegen meisje, durf niet zo snel op iemand af te stappen: dat maakt het ook zo fijn dat het nu via het internetten kan. Heel blij ben ik dat ik al die lieve mensen virtueel ontmoet heb en ik hoop velen van hen nog eens in het echt te ontmoeten:) Ik heb besloten deze award aan jullie allemaal, iedereen die dit leest, door te geven. Gewoon omdat ik het zo fijn vind dat jullie de tijd nemen mijn blog te bezoeken, berichtjes te lezen en reacties achter te laten. Dit betekent heel veel voor me! Jullie hebben 'm verdiend!

6 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je awards je hebt ze zeker verdiend.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je awards! Dik verdiend! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je awards Romy! Zeer terecht gekregen.

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je awards!! Je hebt ze echt verdient!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je Awards, zeer terecht verdiend! En wat een leuke favoriete top 5!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Romy van harte gefeliciteerd met je Awards, je hebt ze echt verdient.Je maakt schitterende creaties en je favoriete top 5 is ook leuk. groetjes Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!