27 augustus 2009

Veel nieuwe Prima en een aantal nieuwe papierseries!

Er zijn weer een aantal prachtige dingen nieuw binnengekomen in de webwinkel:

Dit zijn de Prima. Flutter Vines: prachtige bloemenranken waaraan ook nog eens hele mooie vlinders zijn toegevoegd. Je kunt de bloemen los knippen en los gebruiken, maar ook deze prachtige rank in zijn geheel gebruiken. Deze Flutter Vines zijn er vier verschillende kleuren.

Ook hebben we twee nieuwe kleuren Prima. Trellis Roses binnen, namelijk de kleuren Fontaine en Orange Cream. Deze bloemen misstaan zeer zeker niet op ieder project.

En ook van Prima. zijn de Country Elegance Flowers. Dit zijn hydrangea flowers die voorzien zijn van mooie kleurovergangen en schattige verspikkeltjes. Je kunt ze 'stapelen', maar ook gewoon los gebruiken. De Country Elegance Flowers zijn bij ons in twee kleuren verkrijgbaar: blauw en paars.

Ook zijn er enkele vellen uit nieuwe papierlijnen binnen: de Webster's Pages A Sweet Life-serie. Deze vellen zijn voorzien van de meest mooie fleurige bloemen, bladeren, fruitsoorten en lieve beestjes. Zeer geschikt voor een romantische of zomerse layout.

Ook nieuw zijn een aantal vellen uit de Prima. Flirty lijn. Deze vellen zijn voorzien van zeer romantische roze, blauwe en groene dessins en veelal ook van schattige roosjes. Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kaartje! Deze layout heb ik een tijdje terug gemaakt met vellen uit de Prima. Flirty lijn:

En tenslotte de Basic Grey Eva-lijn. Deze vellen kun je het beste omschrijven als elegant en sierlijk. Neem noe dit vel met deze prachtige vogel. De hoofdkleuren zijn paars, roze en groen. En daarmee zijn de vellen zeer geschikt voor een bijzonder mooie layout. Deze layout voor het Scrappassion Challenge Blog heb ik laatst gemaakt met de Basic Grey Eva-lijn:

1 opmerking:

  1. Mooie lay-out, Romy. En wat een mooie spulletjes heb je binnen gekregen in je winkel.

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!