03 mei 2011

Blog Award

Yesterday I found out that I received this award from both Jackie and Marije. Thank you so much girls! I love your blogs too:) - Deze award heb ik gisteren gekregen van Jackie en Marije. Super bedankt, meiden, ben er heel blij mee! I saw that a couple of 'd like to give this award through to these girls: - Ik zou deze award graag doorgeven aan: Anja Carine Ellen Jolanda Jolanda S. Marianne Marlieke Nadia Odetta Sonia

4 opmerkingen:

 1. Hoy lieve Romy,
  Heel erg bedankt on deze mooie award aan mij door te geven! Ik vind het een hele eer en zeker nu ik zelf wat minder actief ben in blogland...
  Sommigen en ook jij zullen al gemerkt hebben dat ik momenteel zelf maar heel weinig reacties achterlaat. Ik volg je wel dagelijks maar alles gaat momenteel wat trager bij mij. Ook heb ik het druk om mijn eigen blog bij te houden en op tijd klaar te raken met alle jarigen die er in mei zijn en om deze bloggmaatjes eens heel hard in de bloemetjes te zetten!
  Dus heel erg bedankt om toch ook aan mij te denken!!!
  Ik zet deze award asap op mijn blog.
  Liefs,
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach,wat lief!!dank je wel!
  Ben er erg blij mee.
  En ik ben het eens met Carine,voor mij is mei op blog/scrap gebied een drama...zo druk kinderen 2 weken thuis,moederdag,mijn moeders verjaardag...zoveel te doen en zo weinig tijd...maar wacht maar in Juni...dan volg ik alles weer op de voet (eigenlijk volgende week al bedenk ik me net!
  Maar je begrijp wat ik bedoel denk ik in de winter zitten we meer achter het scherm dan in de zomer he.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met deze prachtige Award Romy en bedankt dat je hem ook aan mij schenkt. Ik zal hem deze week op mijn blog zetten!
  Ik wens jou heel veel succes bij de voorbereidingen van je examens en ga ondertussen je creaties wel een beetje missen maar je moet nu eenmaal prioriteiten stellen en school is nu echt even belangrijker.
  Weet je trouwens al wat je hierva gaat doen?

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartelijk gefeliciteerd met jouw Award! En wat ontzettend lief dat deze Award o.a. aan mij doorgeeft!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!