26 oktober 2008

Lay-out Married, door Romy

Als basis heb ik een vel paars Basic Grey papier gebruikt. Al het dessinpapier is ook van Basic Grey. Het gestreepte papier (met aan de rand het sjabloon van een spiral journaling van Making Memories) heb ik horizontaal opgeplakt. Hieroverheen zit een dunnere streep papier, met bloemen erop. Hieroverheen is de foto (gemat op bruine cardstock) geplakt. Vervolgens plakte ik onder de foto verticaal een streep dessinpapier, waarop links een chipboard sticker van Wild Saffron (K&Company) is geplakt, met de tekst Our story (deze heeft betrekking op de bruiloft). Deze reep papier is met de edge distresser bewerkt.
Toen heb ik links van de foto een streep gestreept papier horizontaal opgeplakt. Hieroverheen zit een stukje ribkarton, wat aan de rand gegolfd geknipt is. Precies hetzelfde stukje is, iets meer naar rechts en iets hoger, uit dessinpapier geknipt en opgeplakt.
Vervolgens heb ik vele bloemen (een hele klus, maar een mooi resultaat!) uit Basic Grey papier geknipt met een klein randje eromheen (voor extra stevigheid, maar ook voor een beter resultaat). Deze zijn op drie plaatsen op de lay-out geplakt. Tenslotte heb ik een stuk paars lint links van de foto over de gehele lay-out opgeplakt. Ook heb ik nog vier Prima. flowers (bevestigd met Making Memories brads) over de lay-out verspreid. De tekst "Married" is gemaakt van American Crafts chipboard thickers.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Romy,

  Wat een mooie lay-out.
  Niet te zoet, maar precies goed.
  De vrolijkheid door de kleuren en de bloemen sprankelt er vanaf!

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!