18 oktober 2008

Lay-out The power of blue eyes, door Romy

Voor de wedstrijd van Scrapart heb ik deze lay-out gemaakt. Het thema was "kracht" en het was de bedoeling dat je gebruik maakt van een swirl, journaling en buttons.
Dit is het resultaat, weer gemaakt met de Noteworthy lijn van Making Memories. (Klik op de afbeelding om de lay-out groter te zijn)
De basis is weer een vel zachtblauwe cardstock, aan de randen met Colorbox inkt bewerkt. Met kleine ribbeltjes aan de zijkant, heb ik vervolgens een vel Noteworthy papier opgeplakt, verticaal over het cardstock. Hieroverheen plakte ik een rechthoekig stuk papier met bloemen (ook Noteworthy). De randen heb ik gedistresst (een oud effect geven) met de edge distresser van Heidi Swapp, waar ik sinds maandag eigenaar van ben (en ik moet zeggen, deze werkt perfect!), door ze licht in te scheuren. En hieroverheen plakte ik nog een keer een stukje vierkant papier, hetzelfde als het onderste gestipte vel. Ik zat een tijdje te dubben over hoe ik de journaling ging doen, maar kwam uiteindelijk op het idee een Noteworthy journaling blad, onder de foto uit te laten komen. Hierop heb ik de tekst geschreven. De uil is een clear stamp (jaja, dit is het beloofde voorbeeld:)) en gestempeld met Colorbox copper. Vervolgens heb ik onderaan horizontaal een stukje bruin kanten lint geplakt (en aan de uiteinden ook nog geniet). Over dit lint heen plakte ik, over de hele breedte, een dun satijnlintje. Het volgende lintje om te gebruiken, was het rood wit gestipte lint van Daisy D's. Hiervan plakte ik een stukje linksonderaan en rechtsbovenaan. Nu nog een swirl te gaan: deze is van de Quickutz en versierd met een paar rhinestone gems. De rechterstreep naast het dessinpapier, is gedecoreerd met Prima. flowers (bevestigd met crystal brads en bruine mini brads), buttons en bloemen geknipt uit het papier. Voor de titel maakte ik gebruik van American Crafts chipboard thickers. De woorden the en of heb ik sierlijk met de hand geschreven en eyes heb ik een tikje strakker opgeschreven.
Vandaag zijn overigens al bijna alle clear stamps verkocht, maar degene die ik nog heb vind je hier.

2 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan hoor. Wat een Power!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouww Romy jij maakt prachtige scrapkaarten ,stuk voor stuk zijn ze prachtig.
  leuk dat je bij me langs bent geweest, ik kom zeker regelmatig bij je kijken hoor.
  ik ga je gelijk even erbij zetten.
  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!