Pages Of My Blog

16 november 2008

Shadowpainting en Sint-kado's

Het is wat vroeg, aangezien de Sint gisteren pas is aangekomen, maar met de familie van mijn vaders kant hebben we vandaag al Sinterklaas gevierd. Het was erg gezellig en we zijn allemaal weer flink verwend. Bovendien zijn mijn kleine nichtjes even met mijn camera (voor één keer wil ik best een oogje dicht knijpen, haha) aan de gang gegaan. En ik moet zeggen er zaten écht leuke foto's tussen die zelfs bruikbaar zijn voor het scrappen. Dit is wat ik heb gekregen van onze goedheiligman:): Een nieuw scrapalbum inclusief hoesjes om het bij te vullen. Color Core cardstock; altijd handig!
Leuke stickers, rub-ons en een fles Prima. flowers. 3 mooie Magnolia stempels (hiervan verschijnen binnenkort ook stempelafdrukjes te koop in de webwinkel).
Op de Krea Doe beurs, vorige week, heb ik samen met mijn moeder een workshop shadowpainting gevolgd. Dit is wat we hebben gemaakt:
De creatie van mijn moeder...
...en de mijne:

4 opmerkingen:

  1. wat een schitterende kaarten Romy.
    en wat ben je heerlijk verwend meis,ja ben lief geweest dit jaar geloof ik.met zoveel moois.

    liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een mooie kado's heb je gekregen zeg!!!! Heerlijk!!

    Mooi gewerkt zeg op de kreadoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Sint heeft flink zijn best gedaan om jou te behagen!
    Mooie schilderijen van jou en jouw moeder! Heel gezellig wanneer je samen iets onderneemt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Romy je bent lekker verwend,leuke spulletjes hoor,leuk dat je een bezoekje bracht op me blog en ik zie dat je een winkeltje hebt,zal gauw is snuffelen bij je,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!