17 december 2008

Lay-out Cosy, mét Fancy Pants glitter cuts

Deze lay-out heb ik gisteren gemaakt voor de wedstrijd van MLS scrapbooking. Je mocht alles zelf weten, als de lay-out maar gezelligheid uitstraalt. Da's nog eens een leuke challenge; dat liet ik me geen twee keer zeggen:) Op de foto zie je mij met mijn twee broertjes, al een aantal jaartjes geleden:)
Als achtergrond heb ik weer de achterkant van dit vel kraft cardstock genomen. Aan de randen is het bewerkt met edge distresser, en met pen heb ik de "steekjes" gezet. Alle papier is uit diverse series van October Afternoon. Deze heb ik door elkaar opgeplakt en hieroverheen is de foto bevestigd. Vervolgens heb ik de huisjes met boompjes uitgeknipt en onderaan de foto geplakt.
De boom is een Fancy Pants glitter cuts. Deze zijn laatst binnengekomen in de webwinkel en naast de boom in nog meer soorten verkrijgbaar. Je kunt ze hier vinden. De boom is met doorzichtige tape opgeplakt en versierd met Prima. flowers (bevestigd met zwarte mini brads). De twee haakjes zijn gestempeld met clear stamps, waarvan ook een groot assortiment in de webwinkel te verkrijgen is. De foto is in de linkerbovenhoek bovendien versierd met een paar stipjes Stickles (glitterlijm in een handig doseerbaar flesje). Ook het lintje, bovenaan de lay-out is met deze glitters versierd.
Vervolgens heb ik de titel gevormd van American Crafts thickers. En de journaling is geschreven op een Maya Road sheer ticket, met IDenty pen. Hierachter heb ik een ander stukje October Afternoon papier geplakt, zodat de journaling meer van de achtergrond afspringt.

6 opmerkingen:

 1. wat een prachtig kunstwerk weer Romy.
  hoe jij dat doet is voor mij een raadsel,ik zou niet weten waar ik beginnen moest.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh deze is gaaf!!!! Echt zeker één en al gezelligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie LO Romy!Fijne kerstdagen,groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi gemaakt. De foto komt heel erg mooi uit op deze lay-out. Het GROTE GENIETEN straalt hiervan af.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!