26 december 2008

Lay-out Full of beauty

Deze lay-out heb ik eergisteren gemaakt. Op de foto zie je mijn broertje, Ivan, toen hij net een tijdje uit het ziekenhuis was (mijn broertjes hebben 6 weken in de couveuse en op de IC doorgebracht). Ik vind het een prachtige foto van hem. Ik ben flink bezig te kijken wat ik voor mezelf allemaal nog voor scrappen heb, en ben een hoop restjes materialen tegengekomen. Bijvoorbeeld het papier op de foto; zo kom je nog eens wat tegen:) De basis is een vel witte cardstock dat is omlijnd met fineliner, en bewerkt met Colorbox Copper. Helaas komt deze op de foto niet erg mooi over, maar in het echt zijn de veegjes dus koperkleurig. Hieroverheen heb ik het die-cut vel Noteworthy papier geplakt (de linkerreep is afgesneden). Ook de twee rechthoeken zijn uit papier uit deze serie. De foto is centraal, tegen de rand opgeplakt. Ik heb er een stukje lint (met bolletjes) onder geplakt. Vervolgens kwam ik een stukje kant (van papier) tegen, dat ik ooit over had gehouden van Sassafrass Lass papier. Dit reepje is rechts van de foto geplakt.
Vervolgens heb ik drie Prima. flowers met crystal brads en scrapper's floss bevestigd. Het bedeltje van de camera is er aan gehangen. De titel Full of Beauty was eigenlijk een kant-en-klare die-cut van Bohemia, maar ik wilde hem graag een beetje "pimpen". Aan de randjes is deze met edge distresser en Colorbox copper bewerkt. En ook het oppervlak is een beetje met het koper beveegd. Één van de swirls onder de titel heb ik met Stickles meer aandacht gegeven. Het strikje had ik laatst bij de kringloopwinkel gevonden, en vond ik leuk om erboven te plakken. Het vlindertje is gestanst met de Double Do en het knoopje is met scrapper's floss bevestigd. Tenslotte heb ik nog een aantal wolkjes uit October Afternoon papier geknipt en bewerkt met Colorbox Copper. En nog een leuk tekstje op het witte papier geschreven, et voilà; de lay-out is klaar!

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie LO en ik denk ook wel een speciale herinnering aan die tijd. Fijne kerstdagen...
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. woww wat heb je dat weer schitterend gedaan Romy.

  fijne dagen verder.
  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een schitterende en zeer vertederende lay-out.
  Alles past heel mooi bij elkaar!
  Het laat ons zien waarom het gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook een prachtige foto..
  Mijn zusjes hebben ook iets van 8 weken in het zh gelegen toen ze geboren waren, maar echt niet zulke wijze baby foto's van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan Romy!
  Fijne dagen en een prettige jaarwisseling gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie lo zeg!!! GEweldige foto ook!!

  Ik wens je alvast een heel goed, gezond en creatief 2009!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi Romy!!!


  Fijne jaarwisseling
  Peet

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!