02 januari 2009

Goed begin van het nieuwe jaar

De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar! Dat het een prachtig jaar mag worden voor jullie allemaal.
Wij hebben dit jaar oud en nieuw gewoon thuis gevierd. Eerst lekker gegourmed. In de pannetjes konden we kleine (vierkante) pannekoekjes maken en verder nog gehaktballetjes, kip, stukjes hamburger, salade en gezonde rauwkost (voor de nodige vitamientjes, haha). Daarna lekker met z'n allen op de bank Tineke Schouten en Ik hou van Holland gekeken, met een lekkere (niet zelfgemaakte) oliebol erbij. Om twaalf uur zijn we naar buiten gegaan. Er was prachtig vuurwerk in de lucht, en ook wij konden dit jaar meedoen met een grote pot siervuurwerk (mijn vader had een vuurwerkbon gewonnen, dus dan kon zo'n grote vuurwerkuitgave er voor een keertje wel vanaf;) ). Ik probeerde nog foto's te maken van het vuurwerk, maar helaas tevergeefs. Er is welgeteld één foto gelukt. Volgend jaar (wellicht met een nieuw fototoestel) nog maar eens proberen:) Om half twee lagen we alweer te slapen. Paco en Beertje (onze katten) waren enorm bang van alle knallen. Beertje had haar schuilplek op zolder gevonden en Paco heeft de hele nacht op bed geslapen bij mij. Ook eens gezellig voor een keertje!
En toen hoorde ik net ook nog eens dat ik de wedstrijd van het forum van de Scrap-van-a-tot-Z club heb gewonnen. Ik deed mee met deze lay-out:
Hiermee heb ik een leuk scrappakket gewonnen. Het nieuwe jaar had niet beter kunnen beginnen;)

3 opmerkingen:

 1. een heel gezond en creatief 2009.
  Romy.

  wat heb je dat weer prachtig gemaakt zeg,en oprecht heb je het verdiend je prijs.
  van harte gefeliciteerd ermee.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig Nieuwjaar!

  Hartelijk Gefeliciteerd met je prijs, fantastisch! Lekker gevoel (of niet soms), echt kicken! Je heb ook zo hard gewerkt, daarom is het ook zeer terecht verdiend! Nou, kun je lekker met de door jouw gewonnen scrappakket aan de slag!
  Ga zo door!!!!

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook jij natuurlijk een heel goed en gelukkig 2009!!!

  Wat gaaf dat je hebt gewonnen, hij is ook super mooi!
  Lastig he vuurwerkfoto's maken, hier zijn ze ook mislukt,was ook erg veel rook dat bleef hangen!

  Die arme katjes... Gelukkig is nu alles weer voorbij!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!