21 januari 2009

Kaartje 2U

Ik vond de indeling van het kaartje dat ik laatst voor Odetta had gemaakt, erg fijn werken. Dus heb ik nog een kaartje met dezelfde indeling gemaakt. Deze was voor Carine, die ook lid is van Scrapping around en een aantal andere clubs (ik ben op Clubs lid van enkele scrapclubs waar ik veel inspiratie op doe en waar we leuk klessebessen over van alles en nog wat:) ).
De achtergrond is van Kraft Cardstock. Deze is met IDenty pen weer omlijnd. Hierop heb ik twee stroken (één horizontaal, één verticaal) papier uit een al wat oudere maar o zo mooie serie van Daisy D's geplakt, die beiden aan de randjes zijn bewerkt met zwarte Colorbox en edge distresser. Ook heb ik mijn restje kant uit Monique's blog candy gebruikt. De swirl is van chipboard en is bruin geverfd met Paint Dabber. De titel is weer gemaakt van American Crafts foam thickers (omlijnd met IDenty pen). Tenslotte heb ik een stukje lint opgeplakt, plus drie plakpareltjes en heb ik een tekst gemaakt met de leuke letter stickertjes van Making Memories. Als het goed is, zullen die mooie letterstickers binnenkort in verschillende kleuren in de webwinkel verkrijgbaar zijn.

5 opmerkingen:

 1. wat heb je dat weer prachtig gemaakt Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind heel erg mooi!!!
  Het in de stijl van freestyle vintage.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem ook erg leuk,
  en vooral bij kaartjes gebruik ik ook vaak de zelfde indeling..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje zeg, die zou ik ook wel willen krijgen ik ga eens even verder snuffelen op je blog fijn weekend gr Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoy,
  Ben heel blij met dit supermooie kaartje van jou! Krijgt een speciale plaats in mijn hobbyhoekje. Ik hou van jouw stijl! Bedankt!
  Carine.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!