18 januari 2009

Lay-out My ladies

Vlak voor de toetsweek, toch nog even gescrapt. Deze lay-out is voor de Scrapping around club. Fotomodelletjes zijn onze twee cavia's; Lotje en Catootje. Mijn vriendin Marijn heeft me geleerd de cavia's op de foto te zetten: en inderdaad ze poseren nu als de beste:) De basis is een vel witte cardstock. Zowel onder als boven is een stuk zwart wit geruit lint geplakt. Alle papier komt uit de nieuwe serie van Imaginisce. De foto's zijn gemat op bruine cardstock. De kleine figuurtjes (vos, boompje etcetera) heb ik ook uit dit papier geknipt, en aan de randjes met zwarte Colorbox bewerkt. De titel bestaat uit American Crafts foam thickers, die zijn omlijnd met IDenty pen.
Het hartje is van chipboard en heb ik geverfd met Ranger Paint Dabber Mountain Rose. Deze is ook met IDenty pen omlijnd. Over het hartje is een stukje lint geplakt. Aan de zijkant is met een crystal brad een Prima. flower bevestigd. Tenslotte heb ik een Maya Road sheer ticket geplakt. Deze heb ik met Ranger Opak pen aan de rand met witte puntjes bestippeld. De tekst "You color my day" is gemaakt van stickertjes. Deze zijn met Paint Dabber licht gekleurd (ja, je hebt het over 'color' of niet hè;) ) en aan de randjes met zwarte Colorbox bewerkt. Bij date heb ik "always" gezet:)
Waarschijnlijk zal ik deze week niet veel aan scrappen toekomen. Morgen begint mijn toetsweek. Ik ben hard bezig met mijn Martialis gedichten, het berekenen van nationaal inkomen; oftewel alle 12 de vakken waarvan ik over 5 dagen een toets krijg. Ik zie er erg tegenop en ben bang dat ik weer veel slaaptekort zal hebben. Hopen dat alles goed komt, en ik daarna weer heerlijk kan uitrusten en kan scrappen natuurlijk:)

5 opmerkingen:

 1. Dit is te schattig...
  Vind dit errug leuk papier

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Echt helemaal mijn stijl. En wat een schatjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het schattige lay-out. De cavia's zijn zo grappig!
  Heel veel succes met jouw toetsen toegewenst!!! Ik zal voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave lo, super die kleurtjes!!!
  Heel veel succes met de toetsweek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige LO en dit ticket erop is echt gaaf. Is dat een stempel?
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!