03 februari 2009

LO You always eat slowly

Na de toetsweek had ik mezelf getrakteerd op wat mooie papiertjes, waaronder deze van Crate Paper. Erg fijn om mee te werken.
Op de foto zie je mijn broertje Ivan als baby. De titel vraag waarschijnlijk om enige uitleg, dus die heb ik in de journaling gezet:)
De basis is weer een vel witte cardstock. Hieroverheen heb ik een vel van Crate Paper geplakt. Het blauwe ding (tsja, hoe noem je zoiets) is een rub-on van Fancy Pants. Ook het blauw rode papier is van Crate Paper. Het gele papier is een stukje van het vel Night Owl van Pink Paislee. Ik weet niet of jullie de journaling duidelijk kunnen lezen, maar hierin staat uitgelegd dat Ivan altijd zo lang doet over zijn eten. En dat hij het zelf maar 'proeven' heeft genoemd. En misschien is dat inderdaad wel de juiste benaming;) De tekst is geschreven op een Prima. Marketing journaling die met rode Colorbox is bewerkt. De titel is deels gemaakt van American Crafts foam thickers en deels van de Making Memories tiny alpha stickers white on black.
Ik heb links een stukje zwarte kant vastgeniet (en ook met een beetje tape voor de zekerheid). De bloem heb ik zelf gemaakt van een restje papier dat nog niet op de lay-out was gebruikt. Ik heb twee rondjes met de hand gescheurd en flink gevouwen. Hij is bewerkt met zwarte Colorbox inkt en vervolgens vastgemaakt met een gele brad.
Rechtsonderaan heb ik nog een hartje van grungeboard geplakt. Deze is 'geverfd' met rode Colorbox inkt. Hierbij heb ik twee Prima. flowers op elkaar bevestigd met een mini crystal brad. De bloem is bewerkt met zwarte Colorbox. De swirls zijn geborduurd.

8 opmerkingen:

 1. dat heb je weer prachtig gedaan Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi geworden.

  groetjes maryke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een mooie layout met geweldige details....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi!

  Crate Paper is inderdaad erg fijn, want het het is mooie kwalitatief dik papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie LO heb je weer gemaakt...echt super!
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige LO heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!