Pages Of My Blog

16 maart 2009

Beauty on the beach

Dit is de eerste keer dat ik op een transparant heb gewerkt. Deze layout is voor een wedstrijd bij MadeByMaly. Dit is de eerste keer dat ik op een transparant heb gewerkt. Erg leuk om eens te proberen, maar geef mij toch maar gewoon een papierondergrond;) Op de foto zie je weer mijn nichtje Naomi. Ik vind dit zo'n prachtige foto van haar op het strand in Portugal. En met de kleuren die je op de foto ziet, was het niet moeilijk om bijpassend papier te vinden.
De ondergrond is de Hambly Screen Prints Overlay Chic Circles Pink. Om eventuele pluisjes weg te halen, heb ik deze eerst even goed schoongemaakt met een doekje en vervolgens afgedroogd. Vervolgens heb ik uit het vel American Crafts - Everyday Word een stuk gesneden en dit verticaal opgeplakt. Het is omlijnd met streepjes, die ik heb gemaakt met IDenty pen. De horizontale reep komt uit het vel Bonjour uit de Everyday-serie. De vellen zijn langs de randen met Colorbox geaccentueerd. Achter de foto is een tag van Making Memories geplakt, waarop de journaling is geschreven. Linksonder bij de foto heb ik een rub-on gebruikt van Fancy Pants. Het woord Beauty is gemaakt van American Crafts Vinyl Thickers. De tekst daaronder (on the beach) is gevormd van Making Memories Tiny Alpha Stickers Black On White. Daarna heb ik onder de foto twee lintjes geplakt. Aan de zijkant zit een Prima. Flower, met daarop een knoopje, dat met scrapper's floss is 'versierd'. Onder het bloemetje zitten weer puntjes zwarte Stickles. Tenslotte heb ik rechts op de layout nog twee knoopjes met scrapper's floss bevestigd. En op het lintje zit een hartje (geknipt uit het vel Nice To See You, nogmaals uit de Everyday serie), dat aan de randjes is beïnkt met zwarte Colorbox. Hieraan hangt een bedeltje met daarop de tekst 'Made with love', aan een stukje scrapper's floss. De sterretjes zijn ook foam thickers, waarop de contouren met IDenty pen zijn getekend.

9 opmerkingen:

  1. dat heb je weer schitterend gedaan Romy.
    mooie kleur ook.
    en wat een prachtige foto,s van oma.

    liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Echt een gave Lo geworden en heerlijk die vrolijke kleuren.
    Groetjes,
    Selma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi en maar ook vrolijk.
    Ik moet mijn deelname nog maken.
    De titel vind ik ook zo grappig!
    Maar ja, dat doe ik pas nadat Marianne is geweest.
    Toi, toi, toi!!!

    Groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heeel goed gelukt hoor!
    ik durf nog steeds geen transparant!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is ontzettend gaaf geworden, erg leuk!xxxWendy.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh super gedaan zeg!!!! Ik wil het ook nog eens proberen op een transparant maar lijkt me super moeilijk!
    Het is zeker een geweldige foto!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. schitterende layout
    heel mooi met dat transparant
    zijn mooie frisse kleurtjes ook
    groetjes natacha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Romy,ik vind je lo super.En inderdaad lekkere zomerse kleuren.Het is ook weer eens wat anders met een transparant.
    groetjes Lean

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!