03 april 2009

Crazy

Deze zijn voor de nieuwe Wij DUS-opdracht. Vanwege 1 april luidde deze: scrap iets geks. Dus bijvoorbeeld een gekke bek of een mop. Ik heb daarvoor deze foto van onze cavia's (Lotje en Catootje) gebruikt. Ik had laatst een soort fotoshoot met ze gehouden. En deze foto vond ik toch wel erg grappig: de meiden hebben allebei hun mondjes omhoog, zodat hun tandjes goed zichtbaar zijn. Vandaar ook de variant op de welbekende uitspraak van Marijke Helwegen: Ik heb er 'Lipjes getuit en tandjes vooruit' van gemaakt.
De achtergrond is een vel witte cardstock, dat aan de randjes is bewerkt met roze Colorbox en edge distresser. Ik heb vervolgens negen vierkantjes van 7 bij 7 centimeter gesneden uit verschillende vellen Crate Paper en dit aan de randjes aangezet met zwarte Colorbox. Deze zijn met gelijke stukjes ertussen, naast elkaar geplakt. Op een aantal delen van de stukjes dessinpapier heb ik een beetje cracklepaint gesmeerd. De foto is aangezet met zwarte Colorbox en over een deel van de vierkantjes heen geplakt. Onder de foto heb ik een stukje kant vastgeniet. Hiernaast zit een Maya Road Sheer Owl. Linksonder op de layout heb ik een Colorbök Journaling Memo geplakt. Hieroverheen zit een lintje met aan het einde een Prima. flower, die ik heb versierd met liquid pearls en heb bevestigd met een crystal brad. De titel 'Crazy' is gemaakt van American Crafts Glitter Thickers, die zijn bewerkt met cracklepaint. Verder heb ik gebruik gemaakt van de nieuwe Prima. Marketing Prairie Flowers: dit is de prachtige bloem linksbovenaan bij de foto. Deze heb ik een beetje donkerder gemaakt met zwarte Colorbox inkt en ik heb er nog een stukje Scrapper's Floss omheen geknoopt. Ook heb ik een Maya Road Sheer Clock (met een wijzertje) gebruikt. Deze is bevestigd met een crystal brad, waar ik ter decoratie een Prima. Flower aan heb toegevoegd. Met de nieuwe Prima. Marketing Kit Club Bingo stempel heb ik een afdrukje gemaakt op de achterkant van een stuk ribkarton. Deze heb ik aan de randjes gescheurd en bewerkt met cracklepaint, voor een verweerd effect. Verder heb ik gebruik gemaakt van strass steentjes, knoopjes en een vilten vlindertje (Heidi Swapp).

12 opmerkingen:

 1. Ik vind hier niks geks aan.Ze zijn hartstikke leuk en wat een mooie voorjaars kleuren.
  groetjes Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wowww Romy,wat heb je dit weer schitterend gemaakt zeg.
  heel erg mooi.

  liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi lootje, Romy.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Romy, meis...wat een schattige LO van die 2 knabbeldiertjes! Geweldige titel ook: HUMOR ten TOP!
  En wat een lief kaartje voor je vriendin. Ik weet zeker, dat je een kanjer van een steun en toeverlaat voor haar bent!
  Groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief gebaar voor je vriendin, dit zal haar zeker goed doen. Je layout is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi gedaan hoor! als ik terug ben van vakantie ga ik ook aan deze challenge beginnen! hij is heel leuk! ik heb nog een gekke foto van pip onze kat, die na het uit rekken net een gekke snoet trekt waardoor het net lijkt of ie lacht, die ga ik denk ik gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal geweldig, leuke LO hoor!! Leuk dat je weer meedeed en ook nog zo snel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende lay-out! Alle designspapier en de kleuren passen perfect bij elkaar! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moest eerst goed kijken wat het was, zag alleen een bos haar.....hi,hi.
  Maar wat schattig is her lootje geworden en je beestjes ook hoor.

  Groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind 'm super! Helemaal leuk gedaan Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke mooie LO Romy!

  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooh ik schaam me diep... Heb te lang niets van me laten horen maar je hebt echt mooie dingen gemaakt!!!! Deze is ook al zo gaaf!!!
  En die stempel...... :D

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!