22 april 2009

De eerste liefjes

Deze layout is gemaakt voor een wedstrijd van de Scrap van A tot Z Club (via Clubs.nl). De opdracht was een lastige dit keer: Het papier heeft de kleuren geel en groen; je moet een foto van bloemen scrappen; je schrijft journaling in de vorm van een gedicht; je gebruikt twee lintjes in de kleuren groen en geel. Dit is wat ik er van heb gemaakt. Ik ben er zelf niet erg tevreden mee, maar ach... De basis is een vel witte cardstock, dat aan de bovenzijde met Glimmer Mist is bespoten. Ik heb een aantal stukken papier van October Afternoon vastgenaaid. De journaling is geschreven op een Jenni Bowlin Die Cut Label Paper. Hierop heb ik met Liquid Pearls een aantal stipjes aangebracht. Het woord 'liefjes' is gemaakt van American Crafts Foam Thickers. De tekst 'De eerste' en '2009' zijn gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. De bloem is een chipboard figuur, dat ik heb geverfd met Paint Dabber. Op de bloem zit een vilten vlindertje, waarop een 'Brad Cow' is vastgezet. Hieroverheen zit een rig rag lintje (ook hierop zitten Liquid Pearls puntjes). Aan de rechterkant heb ik ook een lintje geplakt. Hierbij zitten twee Prima. Flowers, samen met een Crystal Brad en een knoopje. Bij de bloemetjes heb ik verder nog een stukje Say It In Crystals strass steentjes geplakt. Het vogeltje is gestempeld op transparant met de Clear Stamp Birdie. Alles is beïnkt met Colorbox, voor wat meer diepte.

10 opmerkingen:

 1. Mooie lay-out, geweldig gedicht!
  Ik dacht, toen ik op mijn blog de de titel van jouw nieuwe bericht op jouw blog zag, dat er andere liefjes bedoeld werden ha, ha. Ik dacht nog: Nou, nou Romy, jij durft nog eens een onderwerp te scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief lootje, je onderwerp vind ik geweldig....ze zijn toch ook lief......

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel erg leuk geworden Romy!
  Idd een mooie foto ook, echt een heel leuk onderwerp!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem ook heel leuk geworden en een leuke wedstrijd.Het is een mooi geheel geel en groen dat blijft lastig bij de meeste,maar je hebt het GOED GEDAAN.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, wat een heerlijk frisse lay-out. Ik vind hem heel geslaagd en wat mij betreft voldoe je prima aan de opdracht. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch wel heel erg mooi hoor!!!
  heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat weer schitterend gemaakt Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou niet echt tevreden????? Ik vind hem super leuk!!!! Heel knap gedaan zeg en leuk die titel!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke LO, als ik kijk naar de opdracht dan heb je het echt super gedaan :))) Je mag er echt blij mee zijn !!

  groetjes Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat is dat weer schitterend gemaakt Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!