16 april 2009

Een heleboel moois

Er zijn vandaag en gisteren zoveel mooie dingen binnengekomen in de webwinkel. Namelijk het volgende: Deze Jenni Bowlin Calendar Card General Black Die Cuts. Die vind je hier.
En ook van Jenni Bowlin... de Mini Die Cut Label Papers, die je hier kunt vinden.
Deze Calendar Cards van Jenni Bowlin zijn zo mooi nostalgisch. Met bij iedere maand een mooie nostalgische afbeelding. Deze Calendar Cards staan hier.
Dit zijn de Jenni Bowlin Mini Bingo Cards. Zowel in Vintage als Black verkrijgbaar en ze staan hier.
Ook al zo mooi nostalgisch, zijn de K&Company Blue Awning Cardstock Tags. Erg handig voor journaling, of gewoon als embellishment. Je vindt ze, in vier soorten, hier.
Dit Dashy Lint komt altijd wel van pas. Wij verkopen het per meter in rood-wit en blauw-wit. Je vindt het lint hier.
De IDenti-pen ben ik zelf al superfan van. Je kunt hiermee gemakkelijk op gladde materialen, zoals Maya Road Sheer embellishment, schrijven. En ze hebben twee punten: Fine en Extra Fine. Je vindt deze pennen hier.
Oorspronkelijk is dit Making Memories Fa La La Music Notes papier voor Kerstscraps bedoeld, maar het muzieknotenpapier is natuurlijk ook geschikt voor andere doeleinden. Je vindt deze vellen hier.
Deze Prima. Bubbles Flowers zijn kleine flowers van zo'n 1 centimeter breed. Ze zijn te koop in setjes van 15 in de kleuren zwart en groen. Kijk hier maar eens.
En nog meer flowers: de Daisy Crazy Hailey Flowers, die je hier vindt! Ook deze prachtige Making Memories Buttons & Blossoms zijn in kleine setjes verkrijgbaar. Ik heb ze in vier verschillende soorten. Een prachtige mix van knoopjes, vilten bloemen en papieren bloemen. Je vindt deze setjes hier.
Al deze brads zijn ook nieuw binnen gekomen. En ze zijn per stuk verkrijgbaar. Je vindt ze hier. Prachtig, vind ik ze: deze Basic Grey Buttons. We verkopen drie soorten, Wassail, Marrakech en Porcelain, in kleine setjes, die je hier vindt.

4 opmerkingen:

 1. Jee wat ben jij een goede blogger zeg! Kom ik hier een paar dagen niet, heb ik weer ZOVEEL gemist!
  Hele mooie dingen zie ik weer voorbij komen. Niet alleen qua spullen maar vooral qua lo's! En dat kaartje voor je opa en oma. ZO leuk met die lammetjes.
  Je mini van Jasmijn is prachtig! En ook je Winterlayout vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uuuuhhhmmm dit heb ik allemaal niet gezien hoor.ZO MOOI groetjes Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie dingetjes zeg!! Leuk...

  Groetjes van Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een mooie spullen!
  veel plezier er mee!!

  groetjes,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!