14 april 2009

Winter in Holland

Ookal is het al lente, ik heb toch maar weer een winterlootje gemaakt. Deze is voor mijn vriendin, die donderdag jarig is. De basis is een vel papier uit de My Mind's Eye Bella Bella serie. Hieroverheen heb ik een stuk Basic Grey Marrakech papier geplakt. Dit is eigenlijk een serie zomerpapier, maar ik vond deze kleuren zo mooi bij de winterfoto met blauwe lucht passen. Over de reep Marrakech papier heb ik een stuk kant geplakt, en aan de zijkanten vastgeniet. De stipjes rechtsboven komen van het velletje 7 Gypsies Stock Rubbings Etchings Dots Rub-Ons. Hiermee kun je zelf een leuk patroontje op papier zetten. De foto heb ik gemat op witte cardstock, dat flink is bewerkt met Colorbox Copper om het wit meer bij de rest van de kleuren te laten passen. Onder de foto zit een stukje van een 'elements'-vel van Cosmo Cricket Everafter. Dit is aan de randjes bewerkt met Edge Distresser en zwarte inkt. De titel is gemaakt van Basic Grey Monogram Stickers met daarbij de Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. Ik heb linksboven de foto weer een prachtige Prima. Marketing Prairie Flower Dakota geplakt. Hierbij zitten twee swirls van de Prima. Marketing Say It In Crystals strass steentjes. Verder heb ik rechtsboven de foto nog een hartje en twee Grand Adhesions geplakt. Het bruine bloemetje is een Jillibean Soup Bean Seed Harvest. Hierop is een bloem uit het Marrakech vel geplakt. Ook heb ik hier een Maya Road Sheer Owl, Prima. Flowers, een mini brad, een knoopje en Karen Foster Scrapper's Floss gebruikt. Op een aantal van de embellishments heb ik puntjes Liquid Pearls gespoten.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende lay-out heb je gemaakt met de mooie foto van Avila. Als je om iemand geeft, is niet heel erg moeilijk om zoiets liefs en moois voor haar te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, nice to see what your doing on your blog. Love your lo. Great to give this lo away. Hope to see you around. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Romy,
  wat een prachtige LO!
  Daar zal ze vast heel erg blij mee zijn!
  Groetjes,
  Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geworden Romy.
  Dat kant is trouwens erg mooi zeg!!!
  Hier zal je vriendin erg blij mee zijn!!!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Romy ben jij scrap verslaafd????HIHI maar je hebt weer een mooie lo gemaakt.vind je vriendin vast niet erg om er zo op te staan.Groetjes Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi hoor deze lo!
  ben benieuwd of je de letter ook in het wit hebt met zwart?
  ben ik nog steeds naar opzoek!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!