29 mei 2009

2x CU Soon

Gisteren heb ik twee kaartjes gemaakt: één voor Odetta, en één voor Marianne. Volgende week ga ik met hen scrappen in Marianne's atelier. En om te laten zien hoeveel zin ik er in heb, heb ik alvast twee CU Soon kaartjes naar ze opgestuurd. Voor het bovenste kaartje heb ik gebruik gemaakt van de 2 Sketches 4 You sketch en voor het tweede kaartje voor de bonus sketch van Sketches 4 You. Yesterday I made two cards: one is for Odetta, and the other one is for Marianne. Next week I'm going to scrap with them in Marianne's atelier. To show them how much I'm looking forward to that, I have already made two 'C U Soon' cards and sent those to them. For the first card I have used the sketch of 2 Sketches 4 You. For the second one I used the bonus sketch of 2 Sketches 4 You. Voor dit kaartje is de basis een rechthoekig stuk witte cardstock, dat aan de randjes is aangezet met zwarte inkt. Hierop heb ik een stuk MME Bella Bella papier geplakt samen met een journal card van MME. Zowel de journal card als het stuk papier zijn aan de randjes opgeruwd met edge distresser en geaccentueerd met zwarte Colorbox inkt. De tekst 'CU Soon' is gemaakt van Webster Pages alfabet stickers. De grote bloem is een Prima. Marketing Frillies Wine Flower. Hierbij heb ik twee stukken Prima. Marketing Strass Swirls geplakt. Het geheel is afgemaakt met zes kleine strass steentjes. 2nd card open:
2nd card closed:
De tweede kaart is gemaakt van witte cardstock, waar ik twee rechthoeken uit heb gesneden voor een doorkijk. Aan de binnenkant heb ik een stuk Webster Pages papier geplakt. Hierop zijn twee My Mind's Eye Laundry Line rub-ons gewreven: een vogeltje en een groen plantje. Ik heb het oppervlak van de kaart licht gekleurd met Colorbox inkt (de kleuren Chianti, Lime en Old Rose). De randjes zijn geaccentueerd met zwarte inkt. Rondom de binnenste lijnen heb ik met IDenty-pen halve rondjes getekend. Ook op deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een Prima. Marketing Frillies Wine Flower. Hieronder heb ik een stuk Prima. Marketing Strass Swirl geplakt. Het bruine 'versierseltje' is ook een rub-on van My Mind's Eye. Rechtsonderaan de kaart heb ik om de rand een Prima. Marketing Gypso Flower gebogen. De tekst CU Soon is gemaakt van Making Memories Mini Shimmer Alpha Stickers. Het kaartje is afgemaakt met twee knoopjes en strass steentjes in de vorm van sterretjes.

13 opmerkingen:

 1. Wowwww Romy,wat een schitterende kaarten meis,het zijn echt kunstwerken.
  Prachtige kleuren.

  Fijne dagen.
  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaarten heb je weer gemaakt Romy en veel scrapplezier.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn prachtig geworden!!!!!

  Ik geef je een award, de details staan op mijn blog.

  Fijn Pinksterweekend:)
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Romy- is this fab or what!! I Love what you did with the bonus sketch...so original and very cute. Thanks for playing along with both sketches.
  Hugs
  Kazan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier en de kaartjes zien er top uit.Mika www.mikascrap.typepad.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am LOVING what you did for the bonus sketch. The design of that open card is amazing.
  Both cards are wonderful. Thank you so much for playing along this week

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze allebei super geworden!!! En wat heb je super leuke bloemen gebruikt!!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt romy !! En wat is dat gezellig he samen scrappen.Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Romy, heel hartelijk bedankt voor je schitterende kaart! In het echt is de kaart nog mooier! C U soon!!!! Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Very pretty, what a beautiful flower... Thanks for playing.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die zijn allebei helemaal super zeg!!!!!

  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze zijn egt heel leuk leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!