03 mei 2009

Hello, here I am

Deze layout heb ik gemaakt naar aanleiding van een liftuitdaging op dit blog. Ik ben er in ieder geval een stuk tevredener over dan over mijn vorige layout ('Op je BMX...'). Op de foto zie je overigens mijn nichtje Naomi. De basis is een vel zwarte cardstock, wat slechts voor een heel klein deel zichtbaar is. Daaroverheen heb ik een vel Basic Grey Marrakech papier geplakt. Vervolgens een iets kleiner vierkant, gesneden uit Basic Grey Urban Prairie papier. En dan een nóg kleiner vierkant (My Mind's Eye Grow-serie). Tenslotte heb ik een rechthoek gesneden uit een stuk Basic Grey Urban Prairie papier. Alle papier is aan de randen flink bewerkt met edge distresser en Distress Ink. Ik heb de titel gemaakt van American Crafts Thickers, die zijn omlijnd met IDenty-pen (de dunne kant). Omdat ik een aantal letters niet meer had, heb ik voor de E een omgekeerde 3 gebruikt en voor de twee L's omgekeerde 1en. De tekst Here I am en 2007 is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers. Onderaan bij de foto heb ik een Prima. Marketing Fiesta Flower Baja geplakt, die is bewerkt met zwarte Colorbox inkt. Het vlindertje is een rub-on.
Over de hele lengte van de layout heb ik een stuk geruit lint geplakt. Het ornament steentje komt van Blokker. Ook dit vlindertje is een rub-on, maar op deze heb ik een aantal strass steentjes geplakt. Om de layout af te maken heb ik op nog een aantal andere plekken strass steentjes geplakt.

14 opmerkingen:

 1. mooie lo weer! byzondere letters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje weer zo gaaf :D
  Hoe doe je dat toch meis

  Kusss Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Ik vind de lay-out erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze LO is heel erg mooi! En wat een grappige foto! Toevallig ben ik nu aan een soortgelijke LO bezig (met allemaal vierkanten en rechthoeken), alleen met heel ander papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een liefe lo,en het meisje is gek op doosjes zie ik hahaha....
  Groetjes Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat weer prachtige gemaakt Romy,mooie kleuren en papier.
  en die bloem zo mooi.
  toppie meis.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super lootje en wat je je bloem mooiiiiiii.
  Lief bekkie.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Romy,
  Meis...wat een geweldige blom is dat!
  Enne....super lootje, hoor!
  Groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi papier en letters. Zo'n doos doet het altijd goed bij de kleintjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Romy, ben blij dat de titel ook overkomt zoals ik hem bedoeld heb: bij elk woord een M vooraan. Het was van mij een bewuste keuze en ik vind het leuk om te lezen dat een buitenstaander dat dus ook meteen opvalt.

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo deze is gaaf zeg!!!! Super die kleurtjes en wat een geweldige foto!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooi Lo is het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!