18 mei 2009

Kaartje Congratulations

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een vriendin, die woensdag jarig is. De basis is een stuk dubbelgevouwen witte cardstock, dat aan de randen is geaccentueerd met zwarte Colorbox inkt. Ik heb twee stukken Bo Bunny Alissa papier opgeplakt en ook die aan de randen met Colorbox bewerkt. Over de reep gestreept papier heb ik een stukje lint geplakt. De titel is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. Ik heb een Heidi Swapp Large Floral dubbelgevouwen en opgeplakt met glue dots. Daarna heb ik een Maya Road Sheer Clock en een Jillibean Soup Journaling Sprout gepakt. De Journaling Sprout past perfect onder het klokje en heb ik er dan ook onder geplakt. Ik heb er een strass steentje op geplakt en met IDenty pen wijzers op getekend. Rondom het klokje heb ik verder een rub-on gewreven en een Maya Road Shimmer Blossom Blue samen met een glitter hakje uit het setje American Crafts Glitter Chipboard Friendshouse opgeplakt. Tenslotte heb ik een paar stippellijntjes getekend met IDenty-pen en een aantal puntjes Liquid Pearls gezet.

10 opmerkingen:

 1. OOO wat een mooie weer.En de bloemen zucht....Daar is ze vast heeeel blij mee.
  Groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart, Romy. Daar is je vriendin vast blij mee. En bedankt voor alle lieve berichtjes die je altijd op m'n blog achterlaat. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk kaartje meis :D
  Zal ze vast blij mee zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi weer Romy! Vind vooral die bloem heeeeeeel erg mooi! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, het kaartjes maken gaat je nu wel heel goed af! Hier moet je vriendin toch wel echt van in de feeststemming raken. Ik vind het geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een heel leuk kaartje!!!
  Gaaf papier, lekker vrolijk! Dan kan ze alleen maar een hele gezellige verjaardag van krijgen!!

  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt!! Daar is ze vast heel blij mee!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prahtig Romy,mooie kleuren.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!