06 mei 2009

Nieuwe spulletjes, waaronder mooie Maya Road...

Vandaag is het volgende binnengekomen in de webwinkel. Ik verwacht nog meer moois, maar daarvoor is nog even geduld nodig;) Deze 7 Gypsies 97% Complete Cards zijn ideaal als een leuk accent. Ze kunnen eventueel ook aan de Photo Caroussel gehangen worden. Je vindt ze hier per stuk.
Jenni Bowlin staat bekend om haar strakke en vaak aparte dessins. Zo is ook het geval bij de Jenni Bowlin Farmers Wife Journaling Cards. Prachtige dessins in de kleuren van het boerenleven, en natuurlijk met genoeg ruimte voor een journaling. Je vindt deze cards hier.
De Prima. Marketing Felt Devines zijn terug van weggeweest: en wel in de kleuren blauw en roze. Lekker fel en fleurig. Je vindt deze hier.
Ook de prachtige Maya Road Sheer Journaling Cards zijn toegevoegd aan het assortiment. En ditmaal in de kleurencombinatie Brown & Cream. Ze stralen daarmee een heel mooi nostalgisch sfeertje uit. Deze Sheer Journaling Cards zijn hier te vinden.
Zijn dit geen gave swirls?! Ze zijn gemaakt van chipboard en komen van het welbekende merk Maya Road. Je kunt ze hier vinden.
Ook deze chipboard tags zijn een uitgave van Maya Road. Ze zijn vrij klein en daarmee buitengewoon geschikt als een klein accent op bijvoorbeeld een kaartje. Je vindt ze hier.

2 opmerkingen:

Your comments make my day! Thank you!