18 juni 2009

Basic Grey Brads en Buttons en Traveler-serie...

Er is weer het een en ander binnengekomen van de week. Ik verwacht nog enkele spulletjes, maar daar zal nog even geduld voor nodig moeten zijn:0)
Little Yellow Bycicle heeft zo'n prachtige serie uitgebracht: de Traveler serie! Zeer geschikt voor een travel journal van de komende vakantie, een mini-boekje over de vakantie of gewoon voor layouts met je allerleukste zomerfoto's. Wij hebben van de Traveler-serie de Clear Cuts: mooie transparante figuurtjes, bijvoorbeeld in de vorm van een camera, en enkele Journal Cards en die-cuts, waarop je bijvoorbeeld de nodige info over de vakantie kwijt kunt.
De knopen van Basic Grey zijn zo mooi van kleur en kwaliteit. Sommige knopen hebben een heel mooi glanslaagje, maar ook de 'matte' knopen zijn prachtig. We hebben weer twee nieuwe varianten Basic Grey Buttons, namelijk de Lime Rickey variant en de Granola variant.
Ook onze collectie brads van Basic Grey is aangevuld met twee nieuwe varianten: de Euphoria en de Lime Rickey varianten brads. Lime Rickey is dé nieuwe zomerse serie met leuke en felle kleurtjes. Euphoria is helemaal in sprookjesstijl met haar magische kleurtjes.
Bovendien is er een nieuwe soort prachtige Prima. Flowers! Dit zijn de
Sprites flowers. Ze zijn vrij plat, maar er is een reliëfje ingedrukt. Bovendien zitten er flowers tussen met een heel lief ruitje. Wij hebben deze Prima. Sprites Flowers nu ook in de kleuren roze en blauw. En alsof het nog niet genoeg zomer is, heeft ook Jenni Bowlin een prachtige zomerse serie uitgebracht: de Front Porch serie. Geheel in de kleurtjes rood, geel en groen en onder andere met heel gave bloemendessins en frames. We bieden de Jenni Bowlin Front Porch Journaling Cards uiteraard weer per stuk aan!
Heel stijlvol en elegant, zo zie ik de Making Memories 5th Avenue serie. Deze serie bestaat uit de kleuren zwart, wit, rood, roze en oranje en dat levert verassend mooie combinaties op. Wij bieden deze 5th Avenue die-cuts, waaronder leuke bloemetjes, tags en barok-fotocorners, aan in setjes van 15.
De Jillibean Soup Journaling Sprouts in zwart wit zullen je vast al bekend voor komen. Maar wat dacht je van deze kraft-variant? Voor een hele natuurlijke sfeer. Maar natuurlijk kun je ook het rondje vullen met een kleurrijk stukje dessinpapier, om het toch een persoonlijke touch te geven. Wij bieden deze Jillibean Soup Journaling Sprouts Kraft aan in setjes van 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!