26 juni 2009

Happy B-day boy card

Ik vind het altijd zo lastig om een kaart voor een jongen te maken, maar had gisteren opeens een leuk ideetje. Ik weet nog niet voor wie deze is, maar er is vast binnenkort wel iemand jarig. De kaart is gebaseerd op de sketch van Card Patterns.

I always think it's so difficult to make a real boy card, but yesterday I suddenly had an idea. I don't know yet for whom this card is, but I'm sure there will be a boy celebrating his birthday soon. This card is based on the sketch of Card Patterns.

De basis is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock, dat aan de randjes is opgeruwd met edge distresser en is bewerkt met zwarte inkt. Met een Fiskars Border Punch heb ik het blauw wit gestipte papier van een randje voorzien. Hierop is een stuk rechthoekig papier geplakt, waarvan de randen zijn geaccentueerd met IDenty-pen. Het papier is van October Afternoon (Detours en Night Light serie). Ik heb vervolgens een stukje ribkarton uitgescheurd en dit opgeplakt. Het rupsje dat erboven kruipt, is gestempeld. De tekst Happy Bday is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers. Om het kaartje is een stuk Making Memories Simply Fabulous Maddi Dots lint geknoopt. Het monstertje is uitgeknipt uit een vel October Afternoon papier en vervolgens opgeplakt. Tenslotte heb ik door de knoop in het lint, een head pin (parelmoer blauw) geregen, met daaraan een klein bedeltje. Nog een fijne dag en geniet van het heerlijke weer! Have a nice day and enjoy the weather!

9 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart. Daar gaat een jongen erg blij mee zijn.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk kaartje zeg!! Echt een jongenskaartje,goed gelukt!! Vind het altijd erg moeilijk om een jongenskaart te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje is het geworden en wat leuk met die borderpunch!!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geworden en mooie kleuren.Past zeker bij een boy.
  prettig weekend,Lean[borderpons...wauwwwww]

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What an adorable card!!! I love the colors and the texture. That corrugated piece is the perfect touch. So glad you could play along with us on CP.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer zo mooi kaartje Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is so fun! I love the colors and the texture you used. Super cute card.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nou het is je gelukt hoor.. een leuke stoere kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel goed gelukt hoor, heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!