11 juni 2009

Kaartje Thanks a million

En dit is het kaartje dat ik voor Odetta heb gemaakt. Als het goed is is het al op de deurmat gevallen, en anders zal het in ieder geval snel aankomen:) Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de 2 sketches 4 you-sketch. Ik heb er nogal mijn eigen draai aangegeven, want ik had opeens zo'n leuk idee met een heus prinsessenkasteel op het kaartje... Voor het kasteel heb ik één van de pagina's van het Kaisercraft Fairytale Castle album als mal gebruikt. And this is the card I made for Odetta. I hope it is already arrived, and if not it will arive very soon:). For this card I used the sketch of 2 Sketches 4 You. I really made it in my own style, because I suddenly had a nice idea with a real fairytale-castle on the card. To make the castle I have used one of the pages of the Kaisercraft Fairytale Castle Album as a stencil. De basis is een stuk kraft cardstock, met de vouwlijn aan de bovenkant. Het is aan de randjes aangezet met Colorbox inkt. Uit Basic Grey Wisteria papier heb ik een rechthoekig frame gesneden. Het kasteel en de ovale vorm zijn uit Basic Grey Euphoria papier geknipt. De randjes van het kasteel zijn omlijnd met kleine streepjes, die zijn gezet met IDenty-pen. Alle papier is aan de randjes aangezet met inkt. Over de breedte van het kasteel is een stuk lint geplakt, met aan beide randjes twee strass steentjes. Ik heb rechtsonder drie Prima. La Femme Flowers geplakt, met als hartje een strass steentje. De tekstrub-on is van Melissa Frances. En tenslotte heb ik een 3D uiltje opgeplakt, dit is een K&Company Grand Adhesion sticker.

13 opmerkingen:

 1. Deze is ook schitterend gemaakt Romy,prachtig die kleuren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat heb je heeeel moo gemaakt.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt en wat heb je leuke kleuren gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om dat kasteel van KaiserKraft hiervoor als mal te gebruiken. Heel gaaf kaartje! En dat uiltje erop maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik heb hem nog niet ontvangen. Maar de preview is super! Ik zie dat je het heb aangedurfd om de kleur paars te gebruiken. Ik vind het nu al heel erg schitterend!!! Alvast heel erg bedankt voor de werkelijk schitterende kaart. Hierin zit heel veel liefde!! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. so fun and creative!
  hugs
  Latisha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Darling! I love the castle:)
  Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura & Kazan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In het echt nog veel mooier!
  Heel hartelijk bedankt voor schitterende verrassing, je verwent mij veel te veel!

  Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. So pretty! Love the colors and your vision for the sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is ADORABLE. Thank you for playing with us this week

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!