27 juni 2009

Net een sprookje

Voor de Scrappers Design Club (via clubs.nl) sponsor ik in de maand juli de prijs en dus mocht ik ook de opdracht bedenken voor deze wedstrijd. Ik vond op internet dit plaatje van chique woondecoratie en dat leek me wel een leuke inspiratiebron. De opdracht zal dan ook luiden: Maak een layout waarbij je je laat inspireren door deze afbeelding. Dit kan bijvoorbeeld door de kleuren zijn, de sfeer, de vorm... Ik heb er zelf ook een layout voor gemaakt en heb me hierbij laten inspireren door de kleurtjes (zachtgroen en gebroken wit) en door de shabby chic-achtige stijl van de woondecoratie. Dit is hem geworden. De foto's zijn gemaakt bij het Olympisch Stadion in Barcelona en als je zo de foto's ziet lijkt het net of je in een sprookjeswereld terecht bent gekomen.

De basis is een vel witte cardstock, dat aan de randen is bewerkt met Distress Ink. Met IDenty-pen heb ik een lijn langs de rand getrokken. Ik heb een recht stuk papier (MME Audrey Victoria) opgeplakt en aan de randjes aangezet met inkt. Op ieder bloemhartje, dat op het papier gedrukt staat, heb ik een strass steentje gefixt met de Hot Fix. Vervolgens heb ik drie stroken papier (Fancy Pants, Webster Pages en Little Yellow Bycicle Love Letters) genomen en deze aan de rand geponst met de Fiskars Border Punch. Ze zijn over elkaar geplakt. De foto's zijn geplakt op een ecru-kleurig stuk papier, dat aan de randjes is bewerkt met Distress Ink. De titel is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers (met op ieder een klein streepje, gezet met IDenty-pen) en Thickers. Het vogeltje heb ik gestempeld. De tekst 'Good times' is een Melissa Frances Rub-On. Tenslotte heb ik een bloem gemaakt en deze opgeplakt. De bloem bestaat uit een KaiserCraft flower en een Prima. Flower, met bovenop een knoopje. Door de knoopgaatjes is scrapper's floss geregen en hier doorheen zijn twee mini head pins gestoken. Naast de bloem zijn nog enkele knoopjes geplakt.

12 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi geworden, en ik vind dat vogelstempeltje helemaal te gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lay-out is heel mooi geworden met prachtig kleur gebruik....zucht.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je de wedstrijd deze kee sponsort! En wat een leuke uitdaging heb je bedacht. Ook je eigen uitwerking is prachtig geworden. Je bent goed bezig Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel erg.... sprookjesachtig!
  Mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt schitterend Romy,van zo plaatje,en dan ga je verder met je gedachten,en dan maak je dit.
  Ik vind het heel erg knap;

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Romy, Wat heb je deze uitwerking schitterend gemaakt, meis...
  Leuk hoor! Heerlijk he?
  Dat je van een paar stukkies papier dit moois kunt maken!
  Liefs, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooie lo zeg!! En inderdaad is het een supermooi uitzicht zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een schitterend lootje meis, idd het lijkt echt een sprookje, en je kleuren zijn erg mooi, mooi geheel bij elkaar.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Romy

  Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Als ik van iemand die ik (nog) niet ken een reactie krijg zoek ik altijd even zijn of haar blog op, zo ook de jouwe....
  En ik ben zeer verrast door de prachtige dingen die daarop staan.
  Wat leuk om te zien dat jonge mensen als jij (ik heb zelf een dochter van 16) dezelfde hobby met zoveel passie vervullen..... Dat belooft nog wat voor de toekomst.
  En zelfs al een eigen webwinkel!

  Ik kom zeker nog eens terug op je blog....

  Groetjes Ellen

  (vorige reactie verwijderd vanwege een schrijffoutje)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is echt net een sprookje. En ik herken de foto's maar als te goed :)
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!