16 juni 2009

Wonder

Ik zag op Judiths blog een leuke sketch staan, en ben daarmee aan de slag gegaan. Heel erg bedankt voor de leuke sketch-uitdaging, Judith! Op de foto staat mijn nichtje Naomi, terwijl ze de eendjes voert. Ik vind de kleuren in haar vestje zo leuk, alsof het gemaakt is voor dit papier:) De basis is een vel papier van Pink Paislee. Ik heb, met behulp van een vel Jenni Bowlin papier, een accoladevorm gesneden uit papier van My Mind's Eye. Ook de gele reep papier met bloemen is gesneden uit dit papier. Het rood wit gestipte papier is van Jillibean Soup. Alle papier is aan de randjes aangezet met zwarte inkt. Ik heb een Jillibean Soup Journaling Sprout als mal gebruikt en deze overgetrokken op kraft cardstock, voor de bloem onder de foto. Op deze bloem is een Love Letters Clear Cut geplakt, waarop de datum is omcirkeld met IDenty pen. Op ieder 'bloemblaadje' heb ik een gekleurd strass steentje bevestigd, met de Hot Fix. Onder de bloem is een swirl aangebracht met een clear stamp. De titel bestaat uit American Crafts Chipboard Thickers, met daarop enkele strass steentjes aangebracht. Verder heb ik twee stukjes zwart wit gestipt lint gebruikt. Voor de bloem links op de layout heb ik twee rub-on borders in stukjes geknipt en in de vorm van een steel opgekrast. Hierop zijn twee Prima. Flowers geplakt, waarvan de blaadjes met Stickles zijn voorzien van glitter. Het hartje van de bloemen bestaat uit een knoopje of een Heidi Swapp Felt Butterfly. Het geheel is afgemaakt met nog twee kleine Prima. Flowers en enkele dotjes Liquid Pearls.

14 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie layout heb je gemaakt en het lijkt inderdaad net of het voor dit papier gemaakt is!! Helemaal super!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super geweldige uitwerking...
  en leuk weer met al die kleine details..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wouw Romy hij is prachtig geworden en inderdaad een hele goede combi van foto en papier, leuk hoor!

  liefs Xandry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey Romy, wat een lekkere fleurige layout zeg. Heerlijk! Je papier past perfect bij de foto!
  Enne mooie spulletjes hebben jullie weer in de winkel zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt wel een doorkijkje op je lay-out! Prachtig! En de foto is ook al zo vertederend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klopt inderdaad past helemaal bij elkaar.Het is een mooie lo geworden.De kleuren zijn zo wie zo heel mooi om mee te werken.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke LO meis..
  Super zo die kleuren bij elkaar..!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke lo zeg!! En die kleuren zijn inderdaad erg leuk!! Past precies bij het vestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuke lo! leuk die love letter clear cut onderaan groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is het weer prachtig Romy,mooie kleuren zeg.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi there! I loved this LO and I would really appreciate knowing from where is this date stamp(?) that you put at the bottom at the page!? Loved it! xox Julia BSB www.paperdesignbyjuliabsb.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat leuk!!!! Heerlijke sketch he?!
  Ik wil hem ook nog gaan maken!
  Je hebt wel gaaf papier gebruikt zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!