Pages Of My Blog

02 juli 2009

Kaartje voor 'Lady of the house'

Vandaag is mijn moeder jarig. Van harte gefeliciteerd, mam! Ik heb haar dit kaartje gegeven en ze krijgt van mij binnenkort een mini-workshop scrappen als cadeautje. Ze heeft nog nooit gescrapt, maar is wel erg creatief met andere dingen, dus ik ben erg benieuwd. We gaan dan eerst samen wat papier bestellen, en dan twee layouts (één in vintage stijl, en eentje die iets kleurrijker is) maken. Ik hoop dat het 'workshop' geven me goed af zal gaan, maar mijn moeder zal er in ieder geval waarschijnlijk geen kritiek op geven, haha. Het idee met het frame op deze kaart heb ik trouwens van Ingrids blog.

De basis van het kaartje is een stuk kraft cardstock, waarop ik een stuk Doodlebug papier heb geplakt. Het papier is aan de randjes aangezet met zwarte inkt. Met behulp van een gestanst figuurtje, dat ik nog had liggen, heb ik de accoladevorm op de kaart getekend en uitgeknipt. Hierachter is een stuk van een Shortcuts kaart geplakt. Het kraft cardstock is van SEI Sonoma en is bedrukt met enkele bloemen. Door het 'frosted' papier kun je dan nog heel licht de bloemen zien. Over het geheel is geen lintje gestrikt, met op het knoopje van het lintje een roze satijnen roosje met blaadjes. De tekst 'Lady of the house' is een Melissa Frances Rub-On. De tekst 'HB2U' bestaat uit Adornit stickertjes en een Making Memories Tiny Alpha Sticker. Verder heb ik twee Prima. Flowers opgeplakt met in het hartje een plakpareltje. Het kersje is van Heidi Swapp. En het geheel is afgemaakt met enkele dotjes Liquid Pearls en strass steentjes.

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je moeder[tuinparty!!!!].En je moeder durft nu helemaal niets te zeggen met zo´n mooi kaartje.
    gr,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder Romy.
    Wat heb je een prachtig kaartje gemaakt voor der zeg.
    Leuk dat ze dat gaan doen,wel op je blog zetten hoor,ben heel benieuwd wat ze maakt.

    Liefs Riet.x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met jouw moeder! Wat een mooie kaart en wat een geweldige titel! Jouw moeder boft maar dat ze privé-les van jou zal krijgen! Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dag romy

    allereerst gefeliciteerd met je moeder ,en wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt

    gr miriam (mienekescrap)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je moeder!
    Vind je kaartje ontzettend leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van Harte met je moeder!!

    Prachtig kaartje! Leuk hoor zo dat frame:)

    xxxx
    Chimene

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!