31 juli 2009

Traveler

Deze layout ben ik vanochtend aan begonnen en heb ik vanmiddag afgemaakt. Ik wilde dit papier al zo lang gebruiken, en had er nu een beetje inspiratie voor.

De basis is een vel Little Yellow Bycicle Traveler papier. Hierop zijn twee stukken dessinpapier, ook uit die serie, geplakt. Verder heb ik twee repen papier met een border punch voorzien van een rand en deze zijn onder en boven het stuk oranje dessinpapier geplakt. Bovenaan op de layout heb ik een stuk Prima. Clearly IOD Tape geplakt.De postzegelafdruk die op het papier staat, heb ik aangezet met Stickles voor een beetje glitter. De foto's zijn alledrie omlijnd met IDenty-pen en zijn deels over elkaar geplakt. Ik heb de titel gemaakt van Thickers. Vervolgens heb ik een Prima. Belle Fleur Carnation bloem opgeplakt. Uit het Traveler papier heb ik twee takjes met blaadjes geknipt. Ik heb ze op een vel papier gelegd en vervolgens met deze Bingo stempel bestempeld. Zo krijg je een leuk patroontje. Daarna zijn de blaadjes nog 'geverfd' met Stickles. De pijl is een Traveler Clear Cut, waarvan ik de buitenste lijnen heb overgetrokken met IDenty-pen. De transparant met A day to remember is eveneens een Clear Cut, uit de serie Love Letters ditmaal. Deze heb ik opgeplakt op een stukje dessinpapier, zodat hij meer opvalt. Tenslotte heb ik 'Morschach' (de plaats in Zwitserland waar wij op vakantie waren) gemaakt van Adornit stickertjes, en drie knoopjes opgeplakt, waarvan de middelste is voorzien van een strikje met scrapper's floss.

9 opmerkingen:

 1. Heeeeel mooi geworden Romy.Leuke foto´s en gaaf papier.En ja daar zie ik toch weer de bekende schoenen...hahahaha.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, hoe je daar zo fris en fruitig op de schitterende lay-out staat afgebeeld. Daar wordt een mens vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Romy,je kan ook niet stil zitten hé.
  mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een hele mooie lo .En wat een leuke foto's zeg

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie LO en wat een leuke foto's van jezelf.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie layout is het geworden en wat heb je een leuke bloem gebruikt! Je foto's zijn ook super!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Mooie kleuren, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. weer een werkje af en hoe!! doe je ook nog wel eens wat anders hahahaha
  lekker he freubelen!! deze is ook weer prachtig.Je werk wordt steeds mooier, maar je hebt dan ook wel de mooiste dingen in je shop!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!