01 augustus 2009

Dutch Card Lovers #10

Dit kaartje heb ik net gemaakt met de sketch van Dutch Card Lovers. Ik vond het zo'n gave sketch: die kon ik gewoon niet laten wachten;)

De basis is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock, dat is aangezet met inkt. Hierop heb ik een stuk MME Andrea Victoria papier geplakt, dat is bewerkt met edge distresser. Een stempelafdrukje met muzieknoten (met dank aan Odetta) heb ik bespoten met Glimmer Mist en gemat op een stukje dessinpapier. Zowel het afdrukje als de mat zijn aan de randjes bewerkt met inkt en edge distresser. Het geheel is met foamtape bevestigd. Verder heb ik deze tag opgeplakt. Deze is bewerkt met inkt en edge distresser van een tekst voorzien, die gemaakt is met Making Memories Mini Shimmer Alpha Stickers en een Melissa Frances Rub-On. Uit Basic Grey Ambrosia papier is het vlindertje geknipt, en dit is rechtsbovenaan op de kaart opgeplakt. Bij de vlinder is een deel van een strass swirl geplakt. Ik heb daarna twee knoopjes opgeplakt die zijn omwikkeld met waxkoord (een soort dikkere vorm van scrapper's floss). Tenslotte heb ik de randen omlijnd met IDenty-pen en enkele losse strass steentjes opgeplakt.

12 opmerkingen:

 1. Vind je kaartje helemaal super!! Erg mooie kleuren ook!!
  Ook al ben ik zelf helemaal niet zo van oranje, maar deze vind ik heel gaaf!!
  Die vlinder is ook heel mooi, heb je die uit dessinpapier geknipt??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vindt hem echt gaaf!! Zo leuk met die swirlsteentjes en die vlinder. Ook die stempel met muzieknoten vindt ik gaaf.Heel leuk gedaan.:))

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje en leuke kleuren...swirl en de vlinder Gaaf.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist wel dat je mooie creaties met de stempeladrukjes zou gaan maken. Dit is helemaal 100% goed aan jou besteed! Wederom schitterend gemaakt. Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super kaartje is het geworden en wat heb je leuk papier gebruikt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel speciaal! Mooi! Leuk gemaakt met dat stempelafdrukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is echt super geworden!! Bedankt weer voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh romy wat SUPER!!! als ik ergens slecht in ben is het wel kaartjes maken.. dus uhmmm dat kan ik wel mateloos bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gaaf die kaart, hoop dat je gaat winnen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!