12 augustus 2009

Ice Ice, Baby

Deze layout heb ik vandaag gemaakt. Ik was al een tijdje mijn layoutmojo kwijt (om het verhaal compleet vreemd te maken: mijn kaartenmojo was er wel, ik kon alleen geen layouts maken, haha). Maar vandaag was het er opeens weer. Jippie! Bij My Creative Scrapbook is er een challenge waarbij je vier dingen kunt maken om een grote prijs te winnen: een layout, een kaart, een altered item en een mini-album. Voor al die dingen zijn er geen eisen, dus je kunt gewoon helemaal in eigen stijl werken. Ik hoop alle vier de dingen te gaan maken, want vooral het maken van een mini-album staat al lang op mijn lijstje. This layout I made today. I lost my layout-mojo for a little while. I cóuld make cards, but couldn't make any layout. But today, suddenly, my mojo was back. Yes! This layout I made for a challenge at My Creative Scrapbook. You have to make four things to win an awesome prize: a layout, a card, an altered item and a mini-album. I hope to make all those four things, because I'm thinking of making a mini-album or an altered project for a little while.

De basis is een vel blauwe cardstock, hierop heb ik een vel lace cardstock geplakt. Vervolgens heb ik verschillende stukken October Afternoon Good Cheer dessinpapier genomen en dit allemaal aan de randjes bewerkt met edge distresser en hiervan een compositie gemaakt. Enkele stukken dessinpapier zijn weer voorzien van nepsteekjes, gemaakt met IDenty-pen en Ranger Opak Pen. De foto's zijn omlijnd met IDenty-pen en op stukjes dessinpapier geplakt. De landschapfoto heb ik tevens voorzien van twee fotohoekjes (Making Memories), die in mijn Wij DUS prijzenkit zaten. Over de breedte van de layout heb ik een stuk satijnlint gestrikt. De titel is gemaakt van Thickers, die voorzien zijn van enkele dotjes Liquid Pearls. En tenslotte heb ik een sneeuwpopje uitgeknipt uit het Good Cheer dessinpapier, dit aangezet met inkt en met foamtape opgeplakt. De hoed, sjaal, knoopjes en wortel van de sneeuwpop zijn tevens aangezet met Diamond Glaze.

15 opmerkingen:

 1. Het is idd een beetje vreemd. Terwijl iedereen druk haar vakantiefoto's aan het scrappen is, kom jij met een winterlootje..... Maarrr hij is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige layout is het geworden en wat heb je dat leuk gedaan met die strik.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verlang je zo naar de winter Romy...., geef niet hoor want het is een super lootje geworden.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, koud en regenachtig was het wel vandaag, maar sneeuw had ik nog niet gezien....tot ik je blog bezocht ;-). Leuke LO geworden! Enne...je schrijft regelmatig dat je niet zo'n held bent in meerdere foto's verwerken op 1 LO? Denk dat dit het ultieme voorbeeld is dat je het WEl kunt?! Mooi gedaan zo!

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke LO is het geworden ! Krijg gewoon weer zin in de winter, met de lange winteravond om lekker te scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat prachtig weer ! Blij dat je mojo weer terug is :)
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem super geworden en wat een mooie strik er om wauwww.En ook de foto´s zijn geweldig mooi dus kan ik ook wel de winter gedachten waarderen,want dat is ook een heel mooi seizoen om te scrappen.
  gr,Lean[bbbbbbbbbbbrrrrrrrrbrbr].

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal geweldig! En de titel vind ik super. Die onthoud ik even!

  gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem erg mooi, maar wat een idee, om nu je winterfoto's te gaan scrappen.
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Romy,
  Allereerst bedankt voor je lieve reactie op mijn blogje.
  Je bent een schat!
  Wat heb je weer een prachtige LO gemaakt....
  Grappig om in de zomer al zo'n mooie LO te maken....Het lijkt nog zo ver weg, maar voordat we het weten is het weer zover en zitten we weer als een haas kerstkaarten te schrijven en te maken....
  Ga zo nog even snuffelen wat je zoal nieuw hebt,
  liefs, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat schitterend Romy,mooi papier en kleuren.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooie lay-out! Prachtige foto's ook. Mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat het maar hele lange, hete zomer mag worden, hi, hi, hi, want het levert in ieder geval alweer een schitterende winter lay-out op. Wat jij wel niet doet, Romy, om maar te kunnen afkoelen, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie LO met schitterende foto's. Van mij mag de winter nog wel even weg blijven, maar het blijft wel een mooi onderwerp om t scrappen ;)
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!