06 augustus 2009

Nieuwe weekaanbiedingen en nieuwe artikelen

Er staan weer nieuwe weekaanbiedingen in de webwinkel, en wel hier: http://www.marktplaza.nl/winkel.php?shop_nr=518219&shopgrp_nr=36#shop

Verder is er het één en ander nieuw binnengekomen. Zo zijn er deze Imaginisce Bling Blossoms. Heel mooi gevormd en bijvoorbeeld zeer geschikt voor een zomerse layout.

En we hebben weer nieuwe Little Yellow Bicycle Clear Cuts binnen: namelijk deze Christmas variant. Ideaal voor kerstkaarten bijvoorbeeld.

En we hebben dit superschattige stempeltje binnen uit de Imaginisce Twitterpated-serie. Ideaal om als kleine toevoeging aan je layout of kaart te gebruiken.

Ook zijn er enkele nieuwe Doodlebug Boutique Brads binnen. Geheel in zomerse kersenstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schattige kersvormige brad, die is afgemaakt met strass?

Tevens hebben we nieuwe setjes Foof-A-La Buttons binnen: de Savannah serie en de clear buttons. Ze gaan per 50 en zijn zeer mooi van kwaliteit.

Weer anders dan de Prima. Rose Flowers, zijn deze Green Tara Roosjes. De bloemetjes hebben een doorsnede van maar liefst 2,5 centimeter en vormen daarmee een prachtig embellishment op je scrapproject!

Mini-brads zijn altijd zeer handig bij het scrappen. Je kunt ze gebruiken om door een spacer of een anchor te steken, of om door een kleine bloem te steken. Wij verkopen dan ook vier kleuren American Crafts Mini Brads per stuk. Daarmee kun je zelf kiezen hoeveel je er wilt, of dit er nu 2, 10 of 30 zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!