25 september 2009

A card for my grandpa

Ik heb deze kaart gemaakt met de sketch van Card Positioning Systems. Hij is voor mijn opa, die zondag zijn verjaardag zal vieren. Ik weet niet helemaal zeker hoe oud hij wordt: ik ben zo slecht in het onthouden van zulke dingen (echt een slechte eigenschap van mij). Maar ik geloof dat hij 69 wordt. Hoewel hij nog steeds heel jong eruitziet en heel erg fit is. Hij rent zelfs nog achter de kleinkinderen aan. Lieve opa, een hele fijne verjaardag! I made this card using the sketch over at Card Positioning Systems. It's for my grandpa, who will celebrate his birthday this sunday. Not quite sure how old he turns: I'm so bad remembering such things. But I think he's going to turn 69. Though he still looks so young and fit. Happy birthday, dear grandpa! Bij deze kaart heb ik weer gewerkt met de prachtige Bo Bunny Kitchen Spice lijn! De basis is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock, waarop ik een stuk geruit dessinpapier heb geplakt, dat aan de randjes is bewerkt met edge distresser. Ik heb twee reepjes papier voorzien van een border en onder- en bovenaan op de kaart geplakt. Over de breedte van de kaart heb ik een stuk geruit lint geplakt. Vervolgens heb ik een stukje gebloemd dessinpapier gemat op een stukje zwarte cardstock en het geheel met foamtape op de kaart geplakt. Het vogeltje is een vilten sticker van Basic Grey. Het envelopje heb ik er zelf aan toegevoegd en is een sticker van K&Company. In de rechteronderhoek heb ik twee Prima. Flowers geplakt, die op elkaar bevestigd zijn met behulp van een MME Colorful Christmas Brad. Deze brads zijn eigenlijk voor kerstkaarten en -layouts, maar zijn, zoals je ziet, ook heel geschikt voor andere gelegenheden. De tekst 'Celebration' is een Melissa Frances Rub-On. En tenslotte heb ik het kaartje voorzien van enkele plakpareltjes en een klein strikje, dat ik heb gemaakt van een restje geruit lint.

9 opmerkingen:

 1. Hoi lieverd,
  Wat een schitterende kaart en wat heerlijk, dat jouw opa zo fit is en lekker als een jonge hond achter zijn kleinkids aan rent! SUPER!
  Ik wens jullie een heerlijke zondag toe en de felicitaties voor opa.
  Je LO ANIMEL LOVE vind ik ook erg geslaagd!
  Liefs en een fijn weekend,
  Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje en een fijne verjaardag bij je opa.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart voor je opa! Zal hij zeker waarderen!
  Je layout animal love is inderdaad ook heel mooi!!
  Fijn weekend!
  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor je opa. Hij zal er vast heel erg blij me zijn!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal Opa enorm trots zijn op zijn kleindochter! Wat deze schitterende kaart is met liefde gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je opa zal superblij zijn! Wat een prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kaartje, Romy. Ik moet nog steeds met dat papier aan de slag.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart Romy!!!
  Je opa zal er zeker erg blij mee zijn.
  Alvast een hele fijne verjaardag.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je opa krijgt een prachtige kaart. Ik wens hem (en jullie) een hele fijne verjaardag toe en nog vele jaren in goede gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!