08 september 2009

Card Patterns & CPS

Ik vond twee gave sketches deze week: de sketch van Card Patterns en de sketch van Card Positioning Systems. Voor beide sketches heb ik een kaart gemaakt. De eerste hier is voor CPS. I found two great sketches this week: the sketch over at Card Patterns and the one over at Card Positioning Systems. For both sketches I made a card. The first one her is for CPS: De basis is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock, waarop ik een stuk Jillibean Soup papier heb geplakt. Met foamtape heb ik vervolgens kleine stukjes bedrukte kraft cardstock (ook van Jillibean Soup) opgeplakt met daarop enkele stukjes Jillibean dessinpapier. Daarachter heb ik een stukje lint geplakt. Van het restje lint heb ik een strikje gemaakt en dit op het middelste rechthoekje geplakt. Het stempelafdrukje van het ticket is afkomstig van Odetta. Ik heb het aangezet met Colorbox Copper inkt en het vogeltje met stiften ingekleurd. Daarna heb ik twee vlindertjes uit het Jillibean Soup papier geknipt en hiervan de vleugeltjes voorzichtig om een potlood gevouwen, zodat ze mooi naar voren komen. De bovenste vlinder is voorzien van een Melissa Frances rub-on met de tekst 'Thanks a million'. En deze kaart heb ik gemaakt met de sketch van Card Patterns. Ik vond het idee van de negen vierkantjes op de sketch erg leuk. Dit is wat ik ervan heb gemaakt: And this card I made with the sketch over at Card Patterns. I really loved the idea of nine little squares. This is what I came up with:
De basis is een stuk dubbelgevouwen witte cardstock, dat aan de randjes is aangezet met Colorbox inkt. Hierop heb ik een stuk zwart Bo Bunny Alissa papier geplakt. Uit kleine restjes van het Alissa papier heb ik negen vierkantjes gesneden. Ze zijn allen aan de randjes aangezet met inkt en met foamtape op de kaart geplakt. In het midden van de kaart heb ik met foamtape een Jillibean Soup Journaling Sprout geplakt. De randjes ervan heb ik omlijnd met fineliner. Op de journaling sprout heb ik een stempelafdrukje van twee uiltjes (afkomstig van Odetta) geplakt. Als oogjes heb ik ze kleine strass steentjes gegeven. Het randje van de sprout is tevens voorzien van strass steentjes, en ook linksboven en rechtsonder op de kaart heb ik mijn Hot Fix gebruikt. Tenslotte heb ik het kaartje voorzien van twee hartjes (Grand Adhesions van K&Company).

15 opmerkingen:

 1. Wat een dotjes beide heel mooi geworden en leuke sketches ook.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige kaartjes erg lief en lekker gekleurd.

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaartjes! Leuke sketches! Zijn beiden alweer zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaarten Romy.
  Prachtig papier en details.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 super gave kaartjes! vooral die eerste is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer 2 prachtige kaartjes Romy.

  Groetjes, Stieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh I can't resist that cute pair of owls in your second card. Just darling!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat zijn ze weer gaaf allebei !
  Super ! GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende kaartje weer!
  Ik ben ontzettend blij dat ik voor jou gestempeld heb, ik zie met grote plezier toe hoe veelvuldig jij de stempelafdrukjes gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wt een prachtige kaarten heb je weer gemaakt meis.
  ZO lief ook de uiltjes.

  Ik zat nog even verder op je blog te snuffelen maar je hebt ook fantastisch mooie nieuwe spullen in je webwinkel binnen gekregen zag ik.
  Ik kom snel eens bij je shoppen.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh wat vind ik ze allebei leuk zeg!!!! Super!!
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaartjes weer Romy en ik heb iets voor je op m'n blog staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het zijn beide echt prachtige kaartjes geworden! Helemaal super!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow...both of your cards are stunning. I love the color combo for the CPS sketch and love the details in your cardpatterns card! I'm thrilled to be the sponsor over at CardPatterns this week and just posted my own card for the sketch on my blog :)

  http://allamericanstampers.blogspot.com/2009/09/winter-color-trends.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat zijn ze leuk geworden Romy! Prachtig! Ik heb ook ooit een kaart gemaakt met allemaal vierkantjes, dat waren er 16 geloof ik. Maar dit zo, met 9, ook heel mooi!

  Ik zal de komende tijd niet meer altijd berichtjes achterlaten vrees ik...ben zooooo druk, het is niet meer normaal! Maar ik kijk wel hoor!

  groetjes, Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!