10 september 2009

Mountains

Deze layout heb ik gemaakt voor de wedstrijd bij Made By Maly. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van het papier van Pink Paislee Amber Road. De foto van de bergen is gemaakt in Zwitserland, op de top van de Pilatus (zo'n 2000 meter hoog). Ik heb de foto in Picasa omgezet naar warme tinten, zodat de foto van het landschap nog mooier wordt. Ik had nog een stukje van een vel Little Yellow Bicycle Zinnia papier liggen, uit de Scrapstuff In A Kit. Hiermee heb ik een mal gemaakt en deze gebruikt om het vel Amber Road papier in een aparte vorm te knippen. Ik heb vervolgens de border punch 'Apron lace' gebruikt om een vierkant stuk dessinpapier van een rand te voorzien. Een andere strook papier heb ik ook voorzien van een border met behulp van de 'Upper crest' punch. Alle dessinpapier is aan de randjes bewerkt met edge distresser en vervolgens opgeplakt. De randen van de ondergrond en de border heb ik tevens voorzien van faux stitches. Hiervoor heb ik eerst een streep getekend met IDenty-pen, vervolgens om de halve centimeter gaatjes geprikt, en deze tenslotte verbonden met behulp van Ranger Opaque Pen. De foto heb ik omlijnd met IDenty-pen, zodat deze beter uitkomt. Uit het Amber Road dessinpapier heb ik een tak met bloemen geknipt. Deze zijn met foamtape op de layout geplakt. De bloemetjes zijn voorzien van een laagje Diamond Glaze en als hartje heb ik telkens een dotje Liquid Pearls gebruikt. De titel is gemaakt van Thickers, die tevens voorzien zijn van dotjes Liquid Pearls. Over de border heb ik een stukje lint geknoopt, en door de knoop is een Maya Road Trinket Pin Vintage Leaf gestoken. In de linkeronderhoek heb ik twee Prima. Flowers op elkaar bevestigd, met als hartje een klein uitgeknipt bloemetje. Bij de bloem heb ik een deel van een Prima. Say It In Pearls Swirl geplakt. Tenslotte heb ik in de rechteronderhoek met Tiny Alpha Stickers de tekst '09 gevormd. Op de tiny alpha stickers heb ik als finishing touch twee kleine streepjes met fineliner gezet.

12 opmerkingen:

 1. Prachtige layout heb je gemaakt!
  En wat een geweldige foto!
  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt heel erg gaaf zeg!!! Wat een geweldige foto! En mooie die pearls swirl!
  Helemaal mooi dus!!!

  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh, wat een mooi lootje en de foto is zoooooo schitterend, ik ben er vele jaren op vakantie geweest en als ik de foto dan zie, dan kwijl ik er nog van.
  Erg mooi geheel meis.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gemaakt! Het lijkt wel een schilderij! Wat een dieptewerking! Heel veel succes toegewenst bij de wedstrijd!
  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke layout! Er staat iets op mijn blog voor je!

  Gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super-de-super LO Romy! Mooie inzending voor de wedstrijd!

  Groetjes marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een uitzicht en een mooie lo.....zucht was het maar weer vakantie..hihihii...
  gr,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een supergave lay out!! echt heel mooi, mijn complimenten xx Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lay-out! Heel mooi in die kleuren en foto is knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie LO Romy!!Mooie foto ook.Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie layout is het geworden zeg en wat heb je mooie kleuren gebruikt!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!