27 september 2009

Prima. Clear Stamps en meer moois...

Er is weer het één en ander aan nieuwe mooie spulletjes binnengekomen. En het is weer om van te smullen (als zeg ik het zelf;):
Ten eerste deze velletjes met prachtige strass steentjes en pareltjes uit de Prima. Marketing E Line. Dé manier om je layout net dat beetje extra te geven. Je vindt deze hier en ze zijn ook nog eens heel leuk geprijsd.
Tevens zijn er een aantal nieuwe mini clear stamps van Prima. Marketing binnen gekomen met daarbij enkele gratis strass steentjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de supermooie kandelaarss of deze schattige meisjes op een bankje. En daarbij zijn ze ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. Kijk hier maar!
En ook van Prima. zijn deze prachtige witte rozen: de Alabaster Flowers. Ze hebben iets kwetsbaars, maar ook op een freestyle layout misstaan ze zeer zeker niet.
En nog meer Prima. moois: een nieuwe kleur Country Elegance Flowers , namelijk een prachtige dieppaarse variant.
Deze Pink Paislee Whimsies Stickers vind ik zelf zóó gaaf. Ze zijn van een erg leuk klein formaat en daarmee ook zeer geschikt voor op kaartjes. Één vel bevat stickers in twee verschillende soorten en iedere letter zit natuurlijk meerdere keren op het vel.
En tenslotte: met de nieuwe kerstlijn van Making Memories, Misteletoe, zijn er een paar journaling kaartjes met bijbehorende transparanten op de markt gebracht. De transparanten matchen perfect met de journalings, maar je kunt er ook andere hele leuke dingen mee natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!