13 oktober 2009

Award gekregen van Miranda!

Deze award kreeg ik van Miranda. Heel erg bedankt!! Deze heeft een paar regeltjes. * Zeg dank je wel tegen de geefster. * Vertel 10 eerlijke dingen van jezelf. * Geef hem door aan 9 anderen. Nou, hier komen de 10 dingen over mezelf:) : 1. Ik ben heel erg kritisch over mijn eigen scrapwerk en ben zelden écht tevreden over een layout of kaartje. 2. Ik maak niet zo vaak mini-albums, vooral omdat het zo'n groot project is en ik na een tijdje iets anders wil... 3. Ik lees bijna nooit en als ik lees is dat meestal voor school. Alhoewel er wel boeken zijn die ik heel erg mooi vind. 4. Stiekem weet ik best dat ik het allerliefste journalistiek zou gaan studeren, ik twijfel alleen over wat ik met die studie kan. 5. Aan het eind van de vakantie zie ik eigenlijk best een beetje ernaar uit om weer naar school te gaan. Best wel een beetje apart, hihi. 6. Zo af en toe heb ik van die zondagen dat ik nergens zin in heb en de hele dag onopgemaakt rondloop. 7. Van het liedje 'Sweet goodbyes' van Krezip krijg ik echt kippenvel. 8. Van scrappen kun je wel degelijk slim worden: er zijn al een aantal Engelse woorden die ik door het scrappen heb geleerd, hihi. 9. Ik vind het zo jammer dat het nu 's ochtends weer zo vroeg donker wordt. Om half zeven mijn bed uitkomen wordt dan nog vééél lastiger. 10. Ik heb altijd gezegd dat ik later heel graag een kindje zou willen adopteren, en dat idee heb ik nog steeds (al zou ik daar nog wel een jaar of tien mee willen wachten hoor, hihi). En dan geef ik hem door aan deze 9 mensen: Carine Marije Odetta Monique Marlieke Marianne Lean Jolanda Berdien

6 opmerkingen:

 1. Hoi Romy bedankt voor je award...ik ga hem zo snel mogelijk plaatsen.Super dat je weeeer aan mij heb gedacht..hihihi ik heb er al heel wat van je gekregen.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoy Romy,
  Proficiat met je award en bedankt om hem aan mij door te geven! Zalhem a.s.a.p. plaatsen. Ik ben er blij mee!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Romy,

  Hartelijk gefeliciteerd met je award! En wat een eer dat je mij er ook een geeft! Heel hartelijk bedankt! Ik zal hem binnenkort plaatsen.

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je award Romy! Je hebt hem weer verdient!! Bedankt dat je hem aan mij gegeven hebt en aan mij gedacht hebt. Ik zal hem zo snel mogelijk op mijn blog zetten.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha die Romy! Jij gefeliciteerd met je award en natuurlijk hartstikke bedankt dat ik 'm van je krijg! (maar nu moet ik 10 eerlijke dingen over mezelf zeggen....mmm, ben ik daar blij mee?).
  Ik ga 'm in ieder geval binnenkort op m'n blog zetten! Thx!!
  Fijne dag verder,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief Romy dat ik alweer een award van je mag ontvangen! Ik zie het nus pas. Zal de award z.s.m. plaatsen hoor (maar ik zit niet meer zo vaak achter de pc de laatste tijd). Heel lief van je, dank je wel!

  groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!