13 oktober 2009

Boo!!! + Some fun news

Howel wij geen Halloween vieren, vind ik het wel erg leuk om een paar Halloween kaarten te maken. Dus toen ik de nieuwe sketch van 2 Sketches 4 You zag, kon ik het niet weerstaan nog een Halloween kaart te maken. Though we don't celebrate Halloween, I love to make some Halloween cards. So, when I saw the new sketch over at 2 Sketches 4 You, I couldn't resist making another card for Halloween. De basis is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. Hierop heb ik met papier van Pink Paislee en Bo Bunny een compositie gemaakt. De oranje reep Bo Bunny Delilah papier is voorzien van een border met behulp van een pons van Fiskars. Over de breedte heb ik twee lintjes geplakt, waarvan eentje gestrikt is. Op het strikje heb ik een knoopje geplakt, met daardoorheen een stukje waxkoord waaraan ik tevens een kleine tag met handgeschreven tekst heb gehangen. Daarna heb ik uit het Pink Paislee papier een paar figuurtjes geknipt en deze voorzien van een laagje Paper Glaze. Ze zijn, samen met een halve Jillibean Soup Journaling Sprout, met foamtape op de kaart geplakt. De tekst Boo is gemaakt van thickers, die zijn voorzien van enkele dotjes Liquid Pearls. Alle onderdelen van de kaart zijn aangezet met inkt, en om het kaartje af te maken heb ik onderaan twee strass steentjes geplakt. En toen zag ik gisteren ook nog wat gaafs. Ik hoor bij de Super Six van Card Patterns. Ben er zo blij mee en ik kan het nog steeds niet geloven, want alle meiden (en jongens?) daar zijn zo getalenteerd! And then I saw something very cool yesterday. I made it to the Super 6 from Card Patterns. I still can't believe it, because all the girls (and boys?) over there are so talented.

17 opmerkingen:

 1. SUPER 6 daar hoor jij wel thuis want je kaartjes zijn iedere keer weer zo mooi .Deze die je hebt gemaakt is ook heel mooi.Gefeliciteerd en ook nog met je award....hihhiii nog meer nieuws.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de Super 6!
  Mooie halloweenkaart! Ik hou van halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. your card is simply gorgeous! It is fun making Halloween cards. Hope you have a U.S. friend to send this one too - they would love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een (graf)stemmige Halloweenkaart! Schitterend! En wat een geweldig nieuws dat je bij de Super Six behoort! Ik ben trots op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is completely FABULOUS! love, love, LOVE your take on the sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt en wat super dat je bij de super 6 zit!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Dat je in de Super Six staat is niet voor niets...je maakt geweldige kaarten. Je Halloween kaart is ook super! Jammer dat jullie geen Halloween vieren. Het is zo leuk:) Wij gaan 31 oktober weer een Halloween Party organiseren in de straat.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefliciteerd met je super 6, echt wel verdient...

  Ook dit kaartje is weer super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je super 6! En deze halloween kaart voor 2S4Y is ook weer prachtig!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke kaart! En gaaf zeg de super 6. Je maakt pracht kaarten!
  Gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. LOVE this Halloween card! Lots of great details!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig kaartje hoor Romy zoals gewoonlijk en nog gefeliciteerd met het behalen van de top 6.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!