11 oktober 2009

Haven - Barca

Ik heb deze layout gemaakt met de sketch van My Creative Scrapbook. Deze foto's zijn gemaakt in Barcelona bij de haven. I made this layout for the sketch challenge over at My Creative Scrapbook. These pictures are taken in Barcelona, at the harbour. De basis is een oranje wit gestreept vel papier. Hierop heb ik een deel van een die-cut vel en twee repen papier, waarvan één is voorzien van borders met behulp van de Apron Lace Punch, geplakt. Alle gebruikte papier is van Little Yellow Bicycle Traveler. Het oranje vel en het die-cut vel heb ik aan de randjes voorzien van faux stitches, door eerst lijnen te trekken met IDenty pen, hier vervolgens gaatjes in te prikken en deze tenslotte te verbinden met Ranger Opak Pen. Over de groene strook papier heb ik een gestippeld lintje gestrikt. De foto's zijn eerst omlijnd met IDenty-pen en vervolgens op het papier geplakt. De titel is gemaakt van thickers, met daarop enkele dotjes Liquid Pearls. De bloem bestaat uit twee prima. Flowers met als hartje een knoopje. De witte swirl is een rub-on van Basic Grey. De teksten 'Our vacation' en 'Destination' zijn Traveler Clear Cuts. En tenslotte heb ik nog een deel van een Jillibean Soup Journaling Sprout opgeplakt, hierop de journaling geschreven, en daarbij een stickertje van K&Company geplakt.

12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry het eerste bericht ging verkeerd.

  Wat een prachtige layout is dit geworden en wat heb je leuke foto's gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je lo is weer gaaf en de foto's ook en het papier....zucht.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, prachtig Romy, je verlangd zo weer naar de zomer terug.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi gemaakt. Je heb de sfeer goed weergegeven!!!!
  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende lay-out in nautica-stijl! Perfecte kleurencombinatie hiervoor. Jahaaah, op zo'n catamaran heb ik ook een rondvaart gemaakt. Een Engelse vrouw heeft toen maar weinig hiervan meegemaakt, ze heeft alleen met haar hoofd boven een plastic zak gehangen.
  Ik zou zo weer terug naar Barcelona willen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke lay-out, Romy. Dat papier is er zeer geschikt voor. Ik heb het ook nog liggen, maar nog niet aangeraakt. Erg he?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi hoe je dit papier hebt gebruikt! Prachtige lo.!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een hele mooie lo!!! Leuke kleurtjes, nou wil ik eigelijk ook weer dat papier... pffff.......

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!