04 oktober 2009

I sooo love cards...

Gisteren was het World Card Making Day. Ik moet zeggen dat ik nooit van het bestaan van deze dag heb gehoord, maar ik hou van kaarten en natuurlijk vond ik het leuk een paar kaarten te maken voor dit evenement. Deze kaart is gebaseerd op een kaart die ik zag op het SA-forum. Yesterday was World Card Making Day. I have to say I didn't know of the existence of this day, but I love cards and of course I loved to make some cards for this event. This card is based on a card that I saw on the SA-forum. De basis is een stuk kraft cardstock, dat aan de randjes is aangezet met inkt. Hierop heb ik twee stukken Bo Bunny Kitchen Spice papier geplakt, waarvan de oranje reep is voorzien van een border. Over de lengte van de kaart heb ik een lintje gestrikt. De cupcake heb ik zelf gemaakt van stukjes Kitchen Spice papier. Ik had nog een uitgeknipt figuurtje uit Pink Paislee papier liggen en heb de delen hiervan overgetrokken op het Kitchen Spice papier en uitgeknipt. De randen zijn voorzien van faux stitches, die ik gemaakt heb met IDenty-pen en Ranger Opak Pen. Het 'kersje' heb ik met een beetje Diamond Glaze laten glimmen. De tekst op de cupcake is een rub-on van Melissa Frances. De gehele cupcake is gemat op een stukje zwarte cardstock en met foamtape op de kaart geplakt. De 'cirkel' achter de cupcake is een Jillibean Soup Journaling Sprout. Ook deze is voorzien van een Melissa Frances rub-on. Tenslotte heb ik het kaartje gedecoreerd met enkele plakpareltjes.
En toen zag ik de sketch op het CPS-blog. Ik besloot mijn Amber Road papier te gebruiken om een kaart te maken met de sketch. Dit is wat ik ervan heb gemaakt:
And then I saw the sketch at the CPS-blog. I decided to use some of my Amber Road stash to make a card with the sketch. This is what I came up with:
De basis van de kaart is een door de helft gevouwen stuk kraft cardstock, dat aan de randjes is aangezet met inkt. Hierop heb ik twee repen Pink Paislee Amber Road papier geplakt, die aan de randjes zijn bewerkt met edge distresser en voorzien zijn van faux stitches met behulp van IDenty-pen en Ranger Opak Pen. Over de lengte van de layout heb ik een stuk geruit lint gestrikt en door de strik heb ik twee Maya Road Trinket Pins gestoken. De die-cut met de tekst 'Autumn Splendor' is ook van Pink Paislee, net als de accolade-vormige die-cut. Deze laatste is ook voorzien van faux stitches. En tenslotte heb ik de kaart voorzien van enkele KaiserCraft rub-ons: de bloemetjes en de vogel.

11 opmerkingen:

 1. Bij jou is het iedere dag World Card Making Day. So, who needs this?!!!! Mooie kaarten heb je weer gemaakt. En heel hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de eerste prijs bij Made by Maly. Zeer terecht verdiend.Dan kun je binnenkort weer aan de slag met jouw prijs! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes! Je ben lekker op dreef!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes! Ik wist wel van die dag af maar idd. voor jou is elke dag er ééntje om kaartjes te maken of te scrappen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig leuk kaartje, blauw en oranje is mijn favo kleuren combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aller eerst gefeliciteerd met je prijs bij Marianne.
  Je kaartjes zijn weer SUPER geworden beide papier lijnen vind ik zo gaaf.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij zit ook niet stil!Wat heb je weer veel moois gemaakt sinds mijn laatste bezoek aan je blog. Succes met al je creatieve activiteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, ze zijn gaaf....
  En die cupcake, heel schattig...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze beide echt pracjtige geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke kaartjes heb je gemaakt.. vooral de eerste vind ik echt super.. xx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!