Pages Of My Blog

28 oktober 2009

Kaartenmania!!

Het houdt maar niet op...ik blijf kaartjes maken, haha. Dit keer twee voor de Dutch Card Lovers sketch & bonus sketch. Deze is gemaakt met de basis sketch van deze week: De basis is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock, dat aan de randjes is aangezet met inkt. Hierop heb ik drie stukken Basic Grey Nook & Pantry papier geplakt, die allen aan de randen zijn bewerkt met edge distresser. Over de lengte van de layout heb ik een lintje gestrikt met aan het strikje een kers bedeltje. Het theepotje is een sticker van Basic Grey, die ik op zwarte cardstock heb geplakt en uitgeknipt heb. Het cupcakeje en hartje komen uit dessinpapier. Zowel de theepot als het taartje zijn met foamtape op de kaart geplakt en voorzien heb van een beetje Diamond Glaze en Liquid Pearls. Het kersje op de taart is een plakpareltje. De tekst 'Thanks a million' is een Melissa Frances Rub-On en het bloemetje is een rub-on van Bo Bunny.
Deze tweede kaart is gemaakt met de bonus sketch. De foto is helaas een beetje onduidelijk, omdat hij in kunstlicht is gemaakt (pfff, ik ben de donkere namiddagen nu al zat...).
De basis is een dubbelgevouwen stuk witte cardstock. Dit heb ik aan de randjes aangezet met inkt. Op de basis heb ik, met zowel foamtape als gewone tape, verschillende stukken Bo Bunny Kitchen Spice papier geplakt, waarvan enkele aan de randjes zijn bewerkt met edge distresser. Op het 'frame' in het midden van de kaart heb ik strakke lijnen getrokken met fineliner. Bovenaan heb ik twee dubbelgevouwen stukjes lint opgeplakt met daarop een strass steentje. De tekst 'celebrate' is gemaakt van Tiny Alpha Stickers en de tekst 'Love' van thickers. Beiden zijn voorzien van een laagje Diamond Glaze. Verder heb ik nog een Shabby Chic Crafts Cupcake Tag opgeplakt. Het cakeje is versierd met Stickles en Diamond Glaze. En tenslotte heb ik rechtsonderin nog drie strass steentjes bevestigd.

13 opmerkingen:

  1. Ze zijn allebei prachtig!!!
    Bedankt voor het meedoen met DCL!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn het beide weer schitterende kaarten geworden!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooie kaarten alweer! De eerste vind ik helemaal te gek! En de onderste is ook geweldig! Ik heb die cupcakes al maar meteen besteld bij jou in de winkel!
    xxx
    C.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beide zijn heel mooi en ook ik baal van al die donkerte..hahahaah daglicht scrapt veeeeel beter en foto´s nemen dito.
    gr,Lean.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn geweldig Romy!!! Vooral die eerste met de theepot heeft mijn hart gestolen.

    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. deze kaartjes zijn ook weer heel leuk geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Romy,

    Ik vind je kaartjes echt helemaal geweldig!! Bedankt voor het meedoen aan DCL!!

    Liefs,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tju je maakt altijd van die mooie kaartjes... hmmm ik ga ze gewoon kaartliften.. heb ik ook es een mooi kaartje!!! hahahaha...

    mooi gedaan hoor!!

    Gr Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schatjes van kaarten heb je weer gemaakt. En heel smaakvol ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaarten zeg!

    Groetjes Marie-claire

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat een schitterende kaarten heb je gemaakt.:)) Geweldig!

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!