09 november 2009

Een hééleboel nieuws...

En als ik zeg een heleboel, dan bedoel ik ook echt een heleboel. Het volgende is namelijk nieuw binnengekomen in de webwinkel: De Little Yellow Bicycle 25 Days of Christmas clear cuts felt stickers, zoals de naam al zegt hele leuke vilten stickers voor bijvoorbeeld op kerstkaarten.
Diezelfde vilten stickers zijn ook uitgebracht in de variant 'Autumn Bliss'. Deze zullen een perfecte herfstachtige sfeer meegaven aan elk scrapproject.
Daarnaast zijn ook enkele series Clear Cuts weer op voorraad, waaronder de 'Autumn Bliss'-variant...
...en ook uit de nieuwe serie 25 Days of Christmas hebben wij clear cuts verkrijgbaar.
Verder is onze collectie Prima. Sprites Flowers aangevuld met deze prachtige diepgroene kleur: chartreuse.
'
En dan konden de Prima. Country Elegance Flowers natuurlijk niet achterblijven. Ook deze bloemen zijn nu verkrijgbaar in de kleur 'chartreuse'.
En helemaal leuk voor layouts van volgend jaar zijn de nieuwe Maya Road Sheer Calendars met de data van 2010. Bijvoorbeeld geschikt voor het aangeven van de datum waarop een foto is genomen. Zijn ze niet superschattig: deze We R Memory Keepers cupcake stempeltjes. Je kunt op het 'bakje' drie verschillende soorten slagroomtoefjes plaatsen, zodat je een cakeje kunt creeëren dat helemaal naar je zin is.
Ook de E Line flowers van Prima zijn aangevuld met enkele nieuwe kleuren, namelijk de Celebrations Flowers in het wit...
...en de Bermuda Breeze flowers in de prachtige kleur Aqua.
Imaginisce heeft weer een nieuwe lijn stempels uitgebracht: de hele 'girly' Perfectly Posh serie. Uit deze lijn hebben we dit schattige poedeltje en lieve bloemetjes.
...daarnaast zijn ook een aantal uitverkochte artikelen weer flink aangevuld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Making Memories Journalings?!

1 opmerking:

  1. ohhh die poedel fantastisch,als ik hem op de kreadoe niet score bestel ik hem bij jou!!

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!