25 november 2009

Hele mooie nieuwe flowers, centers en meer!

Er is weer zoveel moois binnengekomen... ...ten eerste zijn alle drie de kleuren Prima. Iced Got Flowers weer volop op voorraad.
Verder zijn er een aantal nieuwe soorten Say It In Studs en Say It In Pearls Centers van Prima binnengekomen. Zo mooi als hartje van een bloem of gewoon om bij wijze van een embellishment op te plakken!
Daarnaast zijn er twee nieuwe varianten Prima. Quick Pics Hydrangea Flowers: mooie grote (en iets kleinere) bloemen, die bijvoorbeeld heel mooi staan op een layout in combinatie met een Prima. Center. Al net zo mooi, als zeg ik het zelf, zijn de Prima. Gallery Roses Novella: prachtige grote bloemen met een tekstopdruk. Heel mooi om een vintage of naturel tintje aan je scrapproject te geven.
En als je dacht dat het nu wel over was met de Prima., dan heb je het mis (hihi). Er zijn namelijk ook twee nieuwe soorten Prima. Essentials Flowers binnengekomen: Blooming Retro en Wink. Totaal andere series, maar beiden o zo mooi en veelzijdig in gebruik.
Ook deze Tim Holtz Mini Pins zijn heel veelzijdig in gebruik. Je kunt ze bijvoorbeeld met een stukje waxkoord vastmaken aan een knoopje, of een hoekje van een kaartje omvouwen en hier de pin doorheen steken. Laat je creativiteit vooral de vrije loop, want met deze pins kun je alle kanten op!
Dit zal zoooo schattig staan op een bloemetje of in een hoekje van je scrapproject. De Maya Road Jewel Flowers zijn nieuwe glitter bloem embellishments, die ieder project net dat beetje blinggehalte zullen geven.
Ook is er een mooie variant op de Adornit letterstickers binnengekomen: Kaiser Craft Tiny Alpha Stickers, hele leuke vierkantje alfabetstickers om een titel mee te maken, een journaling mee te vormen of een wens op een kaartje te zetten.
En tenslotte vond ik nog twee nieuwe soorten Autumn Leaves Foof-A-La Buttons, die ik niet kon laten liggen voor de webwinkel. Ben je benieuwd? Ze staan al in de webwinkel:)

2 opmerkingen:

 1. Ik ben hier niet geweest hoor...hihihihihihihihihihhiii!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi! Ik ook niet ;-))
  Alweer zo een leuke spulletjes, Romy!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!