13 december 2009

Christmas is coming...

Het is bijna kerst, dus op het moment ben ik nogal druk met het maken van kerstkaarten. Deze twee heb ik vandaag gemaakt. De eerste, hieronder, heb ik gemaakt voor de wedstrijd op Carine's blog. It's almost Christmas, so at the moment I'm very busy with making Christmas cards. These are the ones I made today. The first one, here, is made for the challenge at Carine's blog. De basis is een dubbelgevouwen stuk paarse cardstock. Hierop heb ik vier vierkantjes BG Eskimo Kisses papier geplakt. Over de breedte heb ik in het midden een stuk lint van Making Memories geplakt. De bloem is van Prima en heb ik aan de randjes versierd met Stickles. Bij de bloem zijn twee delen van een Prima. Say it in Pearls Swirl geplakt. De tekst Xmas is gemaakt van BG letter stickers, die versierd zijn met Diamond Glaze en Liquid Pearls. En het kaartje is weer af gemaakt met strass steentjes.
En ik heb deze kaart gemaakt met de sketch van Card Patterns. De Amber Road papiertjes zijn eigenlijk bedoeld voor herfst-scrapsels, maar ik vond ze ook erg leuk voor een kerstkaart.
And I made this card with the sketch over at Card Patterns.The papers are usually meant for autumn, but I thought they would also look wonderful on a Christmas card.
De basis is een dubbelgevouwen stuk dotted cardstock. Hierop heb ik enkele stukken Pink Paislee Amber Road papier (aan de randjes aangezet met inkt) geplakt. Ook de tag is van Pink Paislee. De twee stroken zwartkleurig papier heb ik met een pons voorzien van een border. De uitgeponste randjes heb ik tevens versierd met Stickles. Bovenaan heb ik een stuk organza lint geknoopt. De tekst 'merry' is gemaakt van Kaiser Craft Mini Alpha Stickers, die versierd zijn met Stickles, en de tekst 'Xmas' van Basic Grey stickers. De tag is versierd met strass steentjes en rechtsonderin op de kaart heb ik nog twee plakpareltjes geplakt.

9 opmerkingen:

 1. Twee ontzettend mooie kaarten, Romy!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Idd. alweer twee prachtige kaarten! Ben benieuwd om die ene in het echt te zien!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden Romy ....laat de kerst maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieverd,
  Prachtige werkjes weer!
  Maar eh....
  Past die kaart met roos wel een beetje goed in een enveloppe?
  Of geef je die gewoon persoonlijk?
  Ik had laatst een hele mooie kaart, die helemaal geplet was door het heen en weer door Nederland.....
  Jammer toch?
  Groetjes, Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, schitterende kaarten! Hoe veel kerstkaarten moet je nog maken?!!!! Maar ondertussen kunnen wij met z'n allen wel van jouw mooie kerstkaarten genieten, hihihi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaartjes Romy,prachtig die roos, en weer zo mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaartjes Romy en wat een mooie bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn het beide leuke kaartjes geworden en wat heb je een leuke bloem gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!