20 januari 2010

Heel veel nieuwe spulletjes!!

Er is weer zoveel moois binnengekomen.... Afgelopen dagen kwam het ene na het andere pakketje binnen en dit is nu allemaal in de webwinkel geplaatst: Ten eerste zijn de supergave Maya Road Sheer Owls er weer. Zijn ze niet superschattig op bijvoorbeeld een kaartje?!
Daarnaast heeft Prima. zich weer overtroffen in de luxueuse bloemen: nieuw zijn deze Prima. Woodstock Flowers. Bestaande uit vele laagjes en voorzien van mooie 'verfspatjes' en dergelijke voor een frosty look.
En wat dacht je van deze Prima. Gallery Roses Rosy? Zo'n mooie kleur rood...bijvoorbeeld perfect voor een liefdeslayout of een lootje in vintage stijl.
En hebben jullie al de nieuwe Sugar Rush serie van Basic Grey gezien. Supervrolijk van kleur en daarmee geschikt voor veel soorten projecten. Uit deze serie hebben we de brads in ons assortiment opgenomen...
...en de buttons.
Daarnaast zijn de Prima. IOD Journaling Cards weer op voorraad. En ze zijn niet alleen geschikt als journaling card, maar voor nog veel meer dingen. Bijvoorbeeld om een foto op te matten of om als dessinpapier voor op een kaart te gebruiken.
Oh, gaaf zijn deze Maya Road chipboard figuurtjes, hè?! Bijvoorbeeld supermooi bij een receptenboek, maar ook voor een leuke layout over koken of een schattig verjaardagskaartje.
En dat is nog niet alles...ook van Maya Road zijn deze chipboard gears. Ze zullen superstoer staan op een jongenslootje of bijvoorbeeld op een (vaak oh zo lastig te maken) mannenkaart:)
En last but not least: de Maya Road Sheer Clocks... Ze zullen jullie inmiddels wel bekend voorkomen, maar oh wat zijn ze leuk:)

1 opmerking:

  1. Hele mooie nieuwe spulletjes! Heb jij mijn bestelling gisteren doorgekregen a.u.b.?
    xxx
    C.

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!