01 januari 2010

Last layout for 2009...

Ten eerste wil ik al mijn bloglezers een heel heel fijn 2010 wensen! Opdat al je wensen in dit jaar uit mogen komen! Hier is de laatste layout die ik in 2009 heb gemaakt: 'Sinterklaas traditions'. Zie je Naomi kijken? Ze doet net of ze heel lief is, maar intussen denkt ze over alle stoute dingen die ze kan gaan doen nadat de foto is gemaakt... Ondeugende meid... First of all, I wanna wish all my blog readers a very very happy 2010. May all your wishes come true! Here's the last layout I made in 2009: 'Sinterklaas traditions'. Do you see Naomi? She looks so sweet at this picture, but usually she's thinking about the naughty stuff she could do after the picture was made. Sneaky girl... De basis is een vel LYB Autumn Bliss papier, dat ik aan de randen voorzien heb van faux stitches. De foto is omlijnd met IDenty-pen, gemat op een stuk dessinpapier en daarna op een groter vlak papier geplakt. Onderaan heb ik een 'lace cardstock cut' van LYB geplakt. Ook de oranje swirl met blaadjes is een deel van zo'n lace cardstock cut. De cardstock cuts zijn versierd met gouden Stickles en dotjes Liquid Pearls. In heb midden van de cut heb ik een Autumn Bliss Journaling geplakt. De tekst Sinterklaas is gemaakt van Kaiser Craft Alpha Stickers en de tekst Traditions is versierd met Stickles. Bij de journaling is tevens een Autumn Bliss Clear Cut geplakt en ook de blauwe swirl op de foto komt uit dit setje. Tenslotte heb ik in het midden van de layout nog een geruit lintje geknoopt.
En had ik jullie al verteld over een ander 'voornemen' voor 2010? Ik wil meer foto's gaan maken en ze ook allemaal naar mijn wens gaan bewerken. En wat is er nu een betere methode om dit te bereiken dan om ze iedere keer op mijn blog te zetten?! Dus bij deze de eerste foto van 2010. Fotomodel is mijn oma, die enorme lol had met een poedersuikerbus, hihi.
And have I already told you about another goal for 2010? I wanna make more pictures and edit all of them the way I like. And how do I want to reach this goal? By posting all these pictures on my blog! So...here's the first picture for 2010. At the picture you see my grandma, having much fun with a can of 'poedersuiker'.

13 opmerkingen:

 1. Hoi Romy, ik wens jou ook een heel fijn 2010! Ik heb weer met veel plezier je blog-post bekeken en gelezen! Leuk dat je je foto's naar eigen hand wilt gaan bewerken! ben benieuwd hoe je dat vindt. Ik gebruik Picasa om foto's te delen met anderen. Verder ben ik bezig om me meer in fotografie te verdiepen. Dat was ik al een tijdje, maar het tempo laag erg laag, haha. Gisteravond en vannacht heb ik me gestort op het fotograferen van ons oudejaarsfeestje (thema: 'als het maar glittert') en het vuurwerk. Om het maar meteen moeilijk te maken, haha.

  groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Romy de beste wensen voor 2010.
  Wat een super Lootje heb je weer gemaakt......een goed begin voor 2010.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij ook een gelukkig nieuwjaar .Je lo is weer heel mooi met gaaf papier en de foto's zijn geweldig.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy New Year!!! Love the layout!!! Baeutiful! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele leuke lay-out Romy! Het ziet er inderdaad naar uit dat je oma veel lol heeft.
  De allerbeste wensen voor 2010!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Teneerst Rome een gezond en gelukkig 2010, dat al je wensen maar uit mogen komen meis.
  Je lootje is weer geweldig, mooie kleuren combi bij elkaar, super.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke layout is dit geworden en jij ook een gelukkig nieuwjaar toegewenst!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuke lo, mooi papier ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk zo'n oma!! en wat een leuke layout heb je weer gemaakt! (wat een tempo heb je toch!!).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ook voor jou de ALLERBESTE wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een TOP jaar mag worden voor je en dat al je doelen behaald gaan worden!

  Volgens mij heb je een hele gezellige oma! Wat een vrolijke foto!
  Enne mooie layout. Ik ben alleen wel heel erg benieuwd naar de foto's van de ondeugende dingen die Naomi uithaalde..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Romy, de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het een gezond, gelukkig creatief nieuw jaar mag worden.

  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een vertederende lay-out. Dat zijn de momenten die het waard zijn om te worden vastgelegd. Ach, je oma kan beter onschuldig lol hebben met de suikerpoeder dan met die andere witte poeder zullen wij maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!