13 januari 2010

Peace

Oh jeetje, het lijkt wel of de sneeuw nooit weggaat... Maar hé, dit weer is wel perfect voor wat mooie foto's. Ik heb deze foto van een 'witte' boom een paar weken geleden gemaakt en heb er deze layout van gemaakt. Dit lootje is tevens mijn deelname voor de wedstrijd op het SA-forum. Oh boy, it's like the snow will never leave us... But hey, this weather is perfect for some beautiful pictures. I made this picture of a 'white' tree a few weeks ago and made this layout with it. This page is also my participation for the challenge at the SA-forum. Op een stuk wit cardstock heb ik een vel BG Eskimo Kisses doilies vastgemaakt. Langs de onder- en bovenrand heb ik een border geplakt, die tevens voorzien zijn van faux stitches. In het midden van de layout heb ik twee stukken dessinpapier (versierd met een borderpons) over elkaar geplakt, met daarop de foto. Langs de bovenste rand van de foto heb ik een Basic Grey sticker geplakt, die ik versierd heb met Liquid Pearls en Srtickles. Daarna heb ik de foto omlijnd met IDenty-pen. Ook de tekst Peace is een sticker van Basic Grey. Ik heb deze gemat op witte cardstock. Ik heb de sticker voorzien van een laagje doorzichtige crackle paint (zie onderste detailfoto). Naast de detailfoto heb ik twee delen van een Prima. Say it in Crystals swirl geplakt, samen met geponste vlindertjes. Tenslotte heb ik in twee van de hoeken Prima. Country Elegance Flowers geplakt. Deze hebben een strass steentje als hartje en zijn versierd met Stickles.
En hier is nog een sneeuwfoto, die ik gisteren heb gemaakt. Het lijkt net een landschap, bedekt met sneeuw, maar niets is minder waar: alles is water...of nou ja...ijs. Gaaf hè?!
And here's another snow picture, which I made yesterday. It looks like this is a landscape covered with snow, but usually it's all water...frozen water. Cool huh?!

13 opmerkingen:

 1. Ja die sneeuw is zeker wel mooi. Hier begint het langzaam mar zeker toch echt te dooien en dat is maar goed ook! Hoe mooi ik het ook vind en hoe erg ik er ook van kan genieten (alleen of samen met de kids uit mijn klas), een beetje onhandig begint het wel te worden! Onze straat is bijvoorbeeld een ijsbaan. Mijn buurman is gisteravond dan ook tegen mijn auto aangegleden. Maar....je lootje is mooi en je foto ook! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie layout prachtigplaatje zo.

  gr.louise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat schitterend gemaakt Romy,heel mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi papier, maar je foto is grandioos meis..wat is de winter dan toch mooi he???

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi lo met weer heel mooi papier en de foto's zijn zeker gaaf.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Romy,
  Schitterende sneeuwpics kun je nu inderdaad wel scoren...
  Maar....hoe mooi het ook is...
  Voor sommigen van ons behoorlijk lastig en gevaarlijk!
  Maar ...wel genieten, hoor.
  Prachtig werk weer!
  Lieve groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie LO, en een prachtige foto! Maar soms wordt ik de sneeuw toch wel een beetje zat...het is ook nooit goed...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke layout is het geworden en wat heb je een mooie fot'o gebruikt!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie lo weer zeg!!!! Echt een winterse!! Mooi die crystal swirl!
  Wat een mooie foto ook zeg, zou je niet zeggen dat het ijs is!
  Fijn weekend en nog heel erg bedankt voor de mooie vlop! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je creatief weer goed op dreef, zeg! Schitterend ......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoy Romy,
  Super alweer!
  Mooie foto ook!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!