19 februari 2010

She's now a big big girl:)

She's a big, big girl in a big, big world...Vandaag is mijn lieve nichtje Naomi 4 jaar oud geworden. De tijd is voorbij gevlogen...ik weet nog zo goed dat ik haar voor het eerst zag: net een paar uur oud en nu gaat deze kleine meid alweer naar de basisschool. Gefeliciteerd met je verjaardag, Naomi, en ik hoop dat je een prachtige dag hebt gehad. Ik wens je het allerbeste voor dit jaar als 4-jarige:) En misschien zijn jullie nieuwschierig naar het cadeau dat ik deze kleine meid heb gegeven: we gaan in maart samen een dagje naar een vogelpark (Avi Fauna)...ik weet zeker dat het zo'n leuke dag zal zijn! She's a big, big girl in a big, big world... Today my sweet little niece Naomi turned 4. How time flies... I still remember the moment I saw her for the first time: just a few hours old and now this little 'baby' is going to kindergarten. Congrats, Naomi, and I hope you've had a wonderful day! I wish you all the best for this year as a 4-year old:) And maybe you'll be curious for the present I gave to this little girl: we will have a trip to a bird zoo in March together...I'm sure that will be so much fun! En hier is de kaart die ik voor haar gemaakt heb. Hij is gebaseerd op de sketch van Card Positioning Systems en ik heb (alweer) gebruik gemaakt van de prachtige Pink Paislee Cupid papierlijn. And here's the card I made her. It's based on the sketch from Card Positioning Systems and I used (again) the wonderful Pink Paislee Cupid papers.
De basis is weer een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. Hierop heb ik drie stukken dessinpapier geplakt, die langs de randen zijn aangezet met inkt. Vervolgens heb ik een October Afternoon Cherry Hill journal card op een stukje dessinpapier gemat en het geheel met foamtape op de kaart opgeplakt. Langs de zijkant hiervan heb ik een lintje gestrikt. De tekst 4 jaar is gemaakt van thickers, die ik heb versierd met Diamond Glaze en Liquid Pearls. De kersjes zijn voorzien van een laagje Stickles. Rechtsonderaan op de kaart heb ik twee Prima. Iced Got flowers geplakt en de rest van de kaart is versierd met strass steentjes.

14 opmerkingen:

 1. Oh how cute is that card and what a great use of the CPS sketch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een schattig kaartje. Enne gefeliciteerd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk he.. ik heb 2 dochters van 1 en van 3 jaar. en ik merk. de oudste word ook steeds groter.en vooral wijzer. je ligt soms in een deuk om haar uitspraken dus ik herken het wel.

  je kaartje is super lief!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te laat maar alsnog gefeliciteerd met je nichtje....de tijd gaat idd snel! Je hebt een leuk cadeautje gegeven en een super leuke kaart gemaakt!!!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je nichtje ...super kaart.En Avi Fauna vind ze vast geweldig .Al de vogels en natuurlijk de speeltuin niet te vergeten.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte gefeliciteerd met Naomi!!! Kleine meisjes worden groot! Wat een heerlijke meisjeskaart! Schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van deze fruitige kaart, je zou er zo in bijten ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je nichtje...
  Super leuk kaartje ook

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met Naomi. Het wordt alleen maar nog leuker :)
  Zal de naam wel zijn ;)
  Je kaartje is heel lief en wat een gezellig kadootje, samen een dagje weg.
  Veel plezier alvast met de voorpret.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met Naomi! En het kaartje voor haar is prachtig.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Romy,

  van harte met je nichtje, heel erg bedankt voor je mooie kaartje voor de geboorte van Lorenzo!
  Je kaartjes zijn prachtig allemaal!

  liefs monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog gefeliciteerd met je nichtje.
  En alweer zo'n prachtige kaart gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoy Romy,
  Alsnog proficiat met de verjaardag van je nichtje! En ja, kleine meisjes worden groot! Leuk kaartje en leuke kado van jou voor haar! Zal ze heel blij mee zijn!
  Fijne zondag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nog gefeliciteerd! en wat een super leuk kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!